Sportovní hodinky

Jste sportovně založení a sháníte hodinky, které by splňovaly vaše náročné požadavky? Že vám nestačí pouze, aby ukazovaly čas? Podívejte se na hodinky Suunto, které nabízí mnoho funkcí, které zajisté od svých nových sportovních hodinek požadujete!

Hodinky patří bezesporu k důležité výbavě nejen sportovce. Může se vám stát, že prostě běžíte a ztratili jste pojem o čase. A ejhle – už je moc hodin. Aktivní sportovec však od hodinek vyžaduje mnohem více než jen měření času. Hodinky Suunto ukáží vaši tepovou frekvenci či množství spálených kalorií. Ale to není vše. Mají v sobě zabudovaný kompas, výškoměr, barometr i stopky. Dále ukazují východ a západ slunce aktuální v daný den. 

Hodinky Suunto nabízí LBS SPORT s.r.o. v několika variantách. Vyberte si dámské, pánské nebo unisex. Dále záleží, co vše chcete, aby hodinky uměly. Oblíbené sporttestery umožňují nejen sledování optimální tepové frekvence, kterou si nastavíte, ale můžete si nastavit i každodenní tréninkový plán a hodinky vám pomohou jej dodržet! Nabízejí unikátní chytré „vedení“ před, v průběhu i po cvičení. Stačí si stanovit cíle – například rychlost či vzdálenost. Vše volitelné pro širokou škálu sportů.

Hodinky Suunto jsou úžasné i v tom, že vám řeknou i kdy si máte odpočinout! Pomáhají vám udržet rovnováhu mezi námahou a odpočinkem, ale zároveň zaznamenávají zlepšující se kondici a pomáhají k rychlejšímu dosažení tréninkových cílů. 

Dále jsou v nabídce outdoorové hodinky Suunto, které v sobě ukrývají funkce využitelné v terénu. Jedná se o přesný měřící nástroj pracující ve čtyřech módech. Jsou tak chytré, že rozeznají váš pohyb a přepínají mezi výškoměrem a barometrem. Dále obsahují užitečný a přesný kompas s otočnou růžicí, můžete si zvolit požadovaný azimut a podle něho dále postupovat. Pomocí vnitřní analýzy z výškoměru, barometru, teploměru a dalších vás upozorní před blížící se bouřkou.