Sledování vozidel

Sháníte komplexní systém pro sledování a řízení autoparku? Chcete mít plně pod kontrolou přesné pozice vozidel a mnoho dalších provozních parametrů? Je to jednoduché. Stačí si objednejte aplikaci webdispečink a nechat si namontovat do automobilu mobilní jednotky, které slouží ke sběru a odesílání veškerých potřebných informací z vozidla a od řidiče.

Mobilní jednotka shromažďuje data  pomocí GPS a tak dokonale vyhodnotí pozici sledovaného vozidla a dále poskytne informaci pomocí sítě mobilního operátora na centrální server.

Můžete tak pohodlně sledovat aktuální informace prostřednictvím Vašeho PC nebo mobilního telefonu na centrálním serveru a komunikovat pohodlně s daným vozidlem. Produkt webdispečink vyvinuli společnosti HI Software Development s.r.o. a Princip a.s.

Společnost Princip a.s. působí na našem trhu již dlouhou řadu let, zabývá se výzkumem a vývojem v oblasti technických věd. Tato společnost je světovým leaderem v oblasti navigačních a komunikačních aplikací pro oblast dopravní telematiky a elektronického mýta. Partnerská společnost HI Software Development s.r.o se zabývá vývojem specializovaného software pro automatickou tvorbu knihy jízd a optimalizaci dopravy s využitím integrovaných digitálních map.

Právě propojením těchto dvou firem vzniklo unikátní spojení špičkového hardwarového řešení s komplexní softwarovou nadstavbou.

Produkt webdispečink Vám ušetří náklady ve Vaší firmě ihned od počátku. Unikátní technologické řešení je schopné odečítat mnoho provozních parametrů jako např. stav paliva v nádrži, zatížení náprav, teplotu v přepravním prostoru a mnohé další. Sledování vozidel nebylo nikdy jednodušší, využijte i Vy této špičkové technologie a mějte firemní vozidla plně pod kontrolou. Získejte dokonalý přehled o aktuálních pozicích vozidel v reálném čase, zvyšte efektivitu práce a vytížení firemních vozidel. Právě webdispečink Vám to umožní a vy si tak ve Vaší firmě snížíte významně náklady na provoz vozidel.

Jistě Vás potěší také to, že díky aplikaci webdispečink můžete sledovat také technický stav vozidla, což Vám umožní předejít vzniku různých vzniku závažnějších závad na vozidle.

Produkt webdispečink si můžete obohatit o Vaše speciální požadavky, zkušení programátoři Vám zhotoví tuto unikátní službu na míru dle Vašich přání. Sledování vozidel pomocí aplikace webdispečink Vám přinese mnohonásobné úspory ve firmě.