Laboratorní váhy

Pracujete v laboratoři a sháníte laboratorní či analytické váhy? Kvalitní laboratorní váha vám výrazně pomůže ve vaší práci a zajistí maximální efektivitu. Podívejte se na stránky společnosti Sartalex a vyberte si z jejich široké nabídky tu, která bude co nejlépe splňovat vaše požadavky.

Každá laboratoř potřebuje kvalitní vybavení. Aby mohla zajistit maximální efektivitu pro laboratorní měření, potřebuje kvalitní váhy. Laboratorní a analytické váhy lze rozdělit do několika kategorií. V nabídce je několik variant – profesionální, standardní či ekonomické. Dále jsou váhy rozděleny i podle rozlišení vážení, a to na ultramikrováhy, mikrováhy, semimikrováhy a laboratorní a analytické váhy. Podle výše uvedených kritérií jsou nabízeny různé váhové řady. Záleží pouze na vás, jaké máte na potřebnou váhu požadavky a kterou variantu zvolíte.

Profesionální analytické váhy Sartorius řady ME patří k nejvyšší kvalitě. Disponují excelentně čitelným displejem a mají skleněný ochranný kryt proti průvanu, který je elektromotoricky poháněn. Váha nabízí interní motorovou kalibraci, která je závislá na teplotě okolí. Samozřejmostí jsou i různé programy umožňující například % vážení, počítání kusů nebo vážení zvířat. Váhové jednotky lze měnit na jakékoliv, které jsou používány po celém světě.

Váhy řady Cubis zase nabízí modulární laboratorní váhy, které lze libovolně konfigurovat a adaptovat podle potřeb uživatele. Jedinečný modulární koncept řady Cubis nabízí výměnu nebo doplnění modulů dle výběru, kratší cykly inovace pro jednotlivé moduly i rychlejší vývoj jednotlivých modulů, čili budete mít váhu vždy na potřebné úrovni, aniž by bylo nutné investovat do kompletního zařízení. Mnohé z těchto specifik nabízí i ostatní řady. Každá řada je specifická a nastavená pro maximální využití pro zvolený účel. Takže vybírejte a již brzy bude vaše laboratoř disponovat moderní a kvalitní váhou podle vašich potřeb.