Elektrické ohřívače vody, aneb bojlery

Máte rodinný dům a hledáte způsob, jak ohřívat vodu? Nejste napojeni na horkovod, ale horku vodu potřebujete nejen na koupání, ale třeba i na mytí nádobí nebo na jiné činnosti? Pořiďte si ohřívač vody! Navštivte internetový obchod levneELEKTRO.cz a vyberte si z jejich široké nabídky.

Ohřívače vody neboli bojlery mají široké použití. Využít je můžete nejen v rodinném domě, ve firmě, ale i ve školách, provozovnách, veřejných i průmyslových stavbách. Hodí se kamkoliv, kde je potřeba mít dostatek horké vody. Podle typu využití zvolte vhodnou velikost. Jestliže sháníte bojler pro domácnost, provozovnu nebo prostě tam, kde je potřeba mít v zásobě větší množství vody, volte velké ohřívače vody. Do firmy nebo domácnosti můžete zvolit i menší ohřívače, které lze umístit například ke dřezu, umyvadlu, na WC, do pracovny, dílny či kuchyňky.

Ohřívače vody jsou nabízeny v několika variantách. Jedná se především o elektrické, které využívají k ohřevu vody elektrickou spirálu a lze k jejich provozu využít i zlevněný noční proud. Dále jsou nabízeny plynové, které jsou levné a úsporné řešení k ohřevu teplé užitkové vody a splodiny se odvádí komínem, který musí splňovat odpovídající parametry. Pro jeho provoz lze použít jak zemní plyn, tak propan.

Tip na článek  Sídlo firmy v Praze nebo v jiném hlavním městě Evropy

V neposlední řadě lze použít i fotovoltaický bojler, který používá střídavý proud z elektrické sítě, střídavý levný proud a také jednosměrný proud z fotovoltaických panelů. Tento typ energie je stále oblíbenější a i přes vyšší pořizovací náklady, se jedná o levnou energii, která je zároveň ekologicky čistá a ušetří nemalé finanční prostředky. Bojlery jsou nabízeny jako svislé, stacionární a ležaté, které se hodí tam, kde je nelze nainstalovat na zeď a můžete je schovat pod vanu nebo sádrokartonovou příčku.