Moderní rolety

Pořiďte si na svá okna jeden z nejoblíbenějších a nejspolehlivějších prvků stínící techniky. Moderní rolety Vám zajistí příjemné klima po celý rok a přinesou Vám také další výhody.

Rolety pro příjemné klima
Předokenní rolety představují osvědčené řešení, jak ochránit interiér před rušivými vlivy zvenčí. Ostrými slunečními paprsky počínaje a zvědavými pohledy okolí konče. Hlavním důvodem, proč se čím dál více majitelů domů rozhodne pro instalaci předokenních rolet, je zajištění příjemného klimatu v interiéru po celý rok. V parném létě rolety chrání interiéry před žhavým sluncem a účinně zabraňují tomu, aby teplota v místnosti dosáhla příliš vysokých hodnot. Dodejme ještě, že díky jejich instalaci máte zajištěn přísun čerstvého vzduchu bez zatékání a profukování za každého počasí.

Rolety a úspory
Přítomnost rolet ocení také majitelé klimatizovaných domů, neboť zde pomáhají rolety ušetřit část nákladů vynaložených na klimatizaci. Naproti tomu v chladnější části roku zajišťují rolety efektivní ochranu proti chladu a vznikem nežádoucích tepelných mostů a samozřejmě se také podílejí na snižování nákladů na vytápění. Jen pro zajímavost uveďme, že nejvíce tepla z vytápěných prostor uniká právě skrze prosklené plochy, což jsou většinou okna.

Rolety pro klidný spánek
Předokenní rolety pomáhají zvyšovat kvalitu našeho bydlení také tím, že poskytují optimální zvukovou izolaci. Jejich neprůzvučnost je zárukou klidného spánku a pohody bez hluku a stresu také v rušných částech města. Tuto vlastnost rolet ocení především rodiče malých dětí. Dalším významným aspektem je bezpečnost. Předokenní rolety významně přispívají k ochraně našeho majetku před možným vloupáním.

Předokenní rolety pod omítku
Nejefektivnější řešení, jak ochránit své soukromí, představují předokenní rolety pod omítku, které jsou přirozenou součástí stavby. Používají se u novostaveb a při kompletní rekonstrukci domu. Uložení předokenních rolet pod omítku může být provedeno několika způsoby: omítnutím, umístěním do speciálního překladu pro roletový systém a zakrytím fasádním systémem se zateplením.

Předokenní rolety pro dodatečnou montáž
Že už Váš dům dávno stojí, ale o žádné větší rekonstrukci zatím neuvažujete? Také Vy si můžete dopřát komfort, který instalace předokenních rolet přináší. Řešení představují předokenní rolety pro dodatečnou montáž, které se používají v případě již dokončené fasády, neboť do ní nezasahují, a nevyžadují žádné stavební úpravy.

Zvyšte komfort Vašeho bydlení
Vedle předokenních rolet se těší velké oblibě také látkové rolety, anebo římské rolety, které patří mezi elegantní doplňky interiéru, a dávají možnost volby různé intenzity zastínění. Zvyšte komfort Vašeho bydlení a zastiňte svá okna roletami! Na výběr máte z mnoha provedení, typů a samozřejmě také barev. Nabídka rolet Rolrols je natolik široká, že umožňuje dokonalé sladění s exteriérem, ale i interiérem Vašeho domu či bytu.