Advokátní kancelář

Dostali jste se do svízelné životní situace a potřebujete poradit? Nebo si jen s něčím nevíte rady a chcete znát radu odborníka? Navštivte stránky advokátní kanceláře Ambruz & Dark a prohlédněte si, jakými oblastmi se zabývají a čím vám mohou pomoci.

Advokátní kancelář Ambruz & Dark je součástí světoznámé skupiny Deloitte a také úzce spolupracuje s odborníky v oblasti daní, účetnictví, auditu, finančního poradenství, ale i podnikového poradenství. Pro klienty nabízí komplexní pohled na jejich problém, včetně odpovědí na jejich otázky a návrh nejvhodnějšího řešení dané situace. Advokátní kancelář Praha se vyznačuje vysokým standardem poskytovaných právních služeb a řadí se i mezi nejprestižnější advokátní kanceláře v České republice tím, že nabízí i expertní, jazykové, personální a technologické zázemí.

Advokátní kancelář má své pobočky v Praze, Brně i Ostravě a zastupuje nejen naše klienty, ale i klienty ze zahraničí. Klienti tak mohou očekávat osobní přístup a poskytnutí služeb v maximálním rozsahu, který závisí na potřebách klienta a na situaci, v jaké se nachází. Advokáti, kteří se o vás budou starat, mají rozsáhlé zkušenosti a to nejen z České republiky, ale i ze zahraničí.

Advokátní kancelář Ambruz & Dark nabízí několik oblastí specializace. Poskytne vám kompletní právní poradenství, pokud jste se například rozhodli začít podnikat. Není to jednoduchý krok. Pomůže vám i s problematikou čerpání financí z Evropské unie. Specializuje se také na obchodní právo a právo obchodních společností. Pomohou vám například ošetřit změny a vztahy s vašimi obchodními partnery. Zabývají se i fúzí a akvizicí.

Připraví pro vás kompletní právní scénář a to včetně návrhů všech nezbytných dokumentů. Pomohou uskutečnit všechny kroky fúze či jiné změny, které vaše podnikání vyžaduje. Mezi další využívané oblasti specializace patří například Restrukturalizace a řízení společnosti, Bankovnictví a finance, Pracovní právo, Nemovitosti, nebo třeba problematiky Ochrany osobních údajů. Pokud si tedy v nějakých krocích vašeho podnikání či života nejste jisti, tak neváhejte a využijte služeb zkušených odborníků. Rozhodně nebudete litovat!