Autorizovaný distributor olejů a maziv

Často jezdíte autem? Nezapomínejte na výměnu oleje. Sice mnohá moderní auta již na potřebu výměny motorového oleje upozorňují, avšak spíše se orientujte podle vašich provozních podmínek. Navštivte stránky společnosti NOVAKOIL s.r.o. a prohlédněte si jejich širokou nabídku!

Společnost NOVAKOIL s.r.o. provozuje velkoobchod v Praze 7 v Holešovicích, ale má i svůj internetový obchod, kde si můžete zboží vybrat z pohodlí domova. Specializuje se na produkty společnosti Total, jejímž je autorizovaným distributorem. Ve svém sortimentu má především motorové oleje Total, maziva, provozní kapaliny i mnoho doplňkového sortimentu. Produkty jsou určeny jak pro běžný provoz motorových vozidel v silniční dopravě, tak i pro různé stroje, které jsou využívány v průmyslu. Ve svém sortimentu má produkty od ropného koncernu Total, které jsou prodávány pod obchodní značkou TOTAL, ELF a FINA.

Výměna oleje patří k provozu každého vozidla i stroje. Pokud byste neměnili motorové oleje, když je to potřeba, mohlo by se vám snadno stát, že se vašemu automobilu zkrátí životnost motoru. Měňte je tedy dle potřeby, obvykle je doporučováno častěji. Obvyklá doba mezi výměnou oleje je patnáct tisíc kilometrů, nebo nastane-li dřív, tak určitý časový interval.

Avšak toto jsou pouze doporučené údaje a vy byste se měli spíše zaměřovat na to, v jakém provozu nejčastěji jezdíte. Jezdíte-li totiž hodně po městě, tak měňte motorové oleje častěji. Včasná výměna oleje zaručí, že vám bude automobil sloužit déle. Nejste-li si úplně jisti, jak často měnit a jaké motorové oleje používat, tak neváhejte a navštivte buď prodejnu, nebo kontaktujte pracovníky přes e-shop. Poradí vám!