Plastová okna pro váš dům či byt

Renovujete byt a sháníte plastová okna? Nabídka je široká a vy se v ní nevyznáte? Vybírejte pouze kvalitní plastová okna, protože tím předejdete problémům a vaše nová okna vám budou sloužit dlouhou dobu! Navštivte stránky společnosti BOHEMIA PLAST a vyberte si z jejich nabídky plastových oken a dveří!

Společnost BOHEMIA PLAST GROUP s.r.o. se zabývá výrobou plastových oken a dveří již od roku 1993. Jedná se o certifikovanou společnost, která je držitelem certifikátu ISO 9001:2009, což je zárukou kvality jejich služeb. Od roku 1995 dodává své produkty z profilu německé firmy VEKA, která se v tomto oboru řadí mezi světovou špičku.

Společnost BOHEMIA PLAST se snaží maximálně vycházet vstříc potřebám zákazníků. V případě požadavku pro ně zařídí kompletní servis a to od zaměření až po montáž, což je oceňováno, protože zákazníkovi tak odpadá starost ohledně osazování výplňových prvků. Zároveň je schopna zajistit různé možnosti financování, lze tak čerpat finanční prostředky z úvěru ze stavebního spoření, z renovačního programu, ale i nabízí možnost měsíčních splátek až na 36 měsíců. Pokud byste se zajímali o možnost financování pomocí měsíčních splátek, stačí po obdržení cenové nabídky se na tuto možnost informovat a dozvíte se, jaký by byl váš individuální splátkový kalendář.

Plastová okna jsou v dnešní době velmi žádaná. Volte však pečlivě dodavatele, protože levná nekvalitní okna by se vám tak mohla do budoucna dost prodražit. Plastová okna nabízí mnoho výhod. Především se jedná o úsporu tepla v domácnosti pomocí kvalitní tepelné izolace, což díky rostoucím energiím zajisté oceníte. Dle zvoleného typu nabízí různý počet komor, zabrání nadměrnému hluku, který přichází z venku, vybrat si můžete z několika tvarů a tloušťek vnitřních stěn. Plastová okna nabízí i další výhody, jako je například velmi jednoduchá údržba a dlouhá životnost.

Společnost má pro své zákazníky připravené i různé akce, které dělají nabízená plastová okna ještě výhodnějšími. Nyní například nabízí své produkty s novým bezpečnostním kováním, které získáte pouze od nich. Zajímavou a praktickou novinkou je i pojistka chybné manipulace, která zabrání tomu, že okno zároveň otevřete i vyklopíte. Na webu společnosti si můžete prohlédnout i reference pro jejich produkty. V případě zájmu zašlete nezávaznou poptávku a dozvíte se, na kolik by vás výměna za plastová okna vyšla.