Sídlo firmy v Praze – virtuální kancelář

Zakládáte společnost a chcete, aby měla sídlo na prestižní adrese? Chcete si zajistit reprezentační prostory v Praze, abyste to měli blíže k obchodním partnerům? Zajistěte si sídlo společnosti nebo virtuální kancelář v centru Prahy za přijatelné ceny.

V dnešní době není nic nemožné. Pokud jste se například rozhodli založit si společnost, ale nechce se vám do toho šíleného papírování, nebo na to nemáte čas, tak není nic jednoduššího než si nechat založit společnost s.r.o. na míru. Založení společnosti s.r.o. spolu obnáší mnoho formalit, které je nutné mít v pořádku, jinak si to můžete zase zopakovat. Jednání je zdlouhavé, obíhání potřebných úřadů namáhavé a stresující. Navíc pokud přesně nevíte, co potřebujete, tak se vám to může o dost prodloužit. Proto mnoho firem volí variantu, kdy si nechá vše potřebné a možné zajistit od společnosti, která se tím zabývá a přesně ví, co je potřeba zařídit a v jakém pořadí.

Dále si můžete sjednat i sídlo firmy v Praze. Sídlo firmy je důležitý ukazatel třeba i pro vaše obchodní partnery. Vypadá lépe, když společnost sídlí na zajímavé pražské adrese, než někde v horní dolní. V rámci sjednání sídla firmy budete mít zajištěn i příjem korespondence včetně přeposílání, zasedací místnost i vlastní pevnou linku, která bude přesměrována na váš mobilní telefon nebo záznamník.

Jestliže není ve vašich finančních možnostech si pronajímat kancelář v zajímavé lokalitě, ale občas se prostě potřebujete sejit na schůzce s vašimi obchodními partnery, tak tu je pro vás zajímavé řešení. Zajistěte si virtuální kancelář. U virtuální kanceláře platíte pouze za objednané služby a to rozhodně méně, než by vás stál pronájem kanceláře, kterou byste jinak nevyužívali. Virtuální kancelář se hodí k občasným schůzkám a zároveň zde budete mít připraveno vše potřebné.