Vozy Cadillac

Sháníte-li zajímavý a luxusní vůz, tak se rozhodně podívejte na nabídku vozů Cadillac. Jedná se o prémiovou značku luxusních vozů od společnosti General Motors, která má ve své stáji i další vozy zvučných jmen.

Automobily značky Cadillac mají bezesporu svou tradici a také jméno a to po celém světě. Pod automobilkou General Motors, která tyto vozy vyrábí, byste našli i další atraktivní značky, jako je například Corvette nebo Hummer. V České republice je pouze jediný dodavatel těchto značek a tou je firma A. Charouz spol. s r.o., který zajišťuje Cadillac prodej.

Značka Cadillac se pyšní dlouholetou tradicí a to již od roku 1902. Brzy po svém vzniku již byla odkoupena společností General Motors, která zaštiťuje značku Cadillac dodnes. Vozy Cadillac v sobě snoubí jedinečný mix amerického charakteru a evropské jízdní dynamiky. Je to sice americká značka luxusních vozů, avšak díky působení i na evropském trhu maximálně splňuje veškeré potřebné bezpečnostní i ekologické normy Evropské unie. Vozy značky Cadillac nabízí to nejlepší, co můžete po luxusním voze chtít. Díky jedinečnému technologickému zázemí, které umožňuje plně využívat nejmodernější elektronické i materiálové doplňky, tak svým zákazníkům nabízí špičkové a vysoce kvalitní motory, dymanicky vyladěné podvozky i neuvěřitelný pocit z řízení!

Vozy Cadillac jsou nabízeny v různém provedení, takže si stačí jen vybrat. Vozy Cadillac jsou rozděleny do kategorií CTS, V-Series, SRX a Escalade. Kategorie CTS i V-Series se dále dělí na Sedan, Coupe i Wagon. Cadillac CTS coupe je jedinečný sportovní vůz pro všechny nadšence. Sedan je klasické auto splňující i vysoké nároky mezinárodní veřejnosti. Vozy typu Wagon jsou dodávány jako kombi, protože i nadšenci do této značky vyžadují určité nároky, které prostě takové Coupe, nemůže splnit. Vozy typu V-Series jsou pak charakterizovány jako vysokovýkonná vozidla s přeplňovaným motorem a šestistupňovou převodovkou. Cadillac Crossover je koncipován jako robustní vozidlo s terénními prvky, které navíc nabízí maximální luxus. A v neposlední řadě Cadillac Escalade, což je jedno z nejvýkonnějších terénních automobilů spadajících do kategorie SUV. Varianta Escalade Hybrid je navíc šetrné i k životnímu prostředí, protože obsahuje hybridní motor, jehož součástí jsou i dva elektromotory.

Samozřejmostí je špičkový Cadillac servis, který nabízí kompletní podporu pro váš vůz. Zajistí pravidelné servisní úkony i řešení nestandardních úkonů, které se mohou přihodit každému.