Zastřešení bazénu prodlouží koupací sezónu

Máte na zahradě bazén a neustále vám do něj padá listí, květy nebo pyl? Chcete, abyste jej nemuseli tak často čistit a aby voda zůstala co nejdéle kvalitní? Nechte váš bazén zastřešit!

Zastřešení bazénů je již celkem běžné. Pokud tedy máte na zahradě bazén, nechte si jej zastřešit, protože vám to poskytne mnoho výhod. Zastřešení bazénů se hodí nejen jako ochrana proti mechanickým nečistotám, ale i jako ochrana vašich dětí nebo domácích mazlíčků, kteří do venkovního bazénu mohou spadnout.

Zastřešený bazén poskytuje mnoho kladů, které do budoucna určitě oceníte. V první řadě se jedná o ochranu proti klasickým mechanickým nečistotám, které běžně padají do bazénu. Velkou výhodou je udržení teplé vody v bazénu. Nejen že se voda ohřívá díky slunečním paprskům, ale zastřešení bazénu pomůže v tom, že v noci se voda příliš neochladí. I kvalita vody bude lepší, protože se vám do bazénu nedostane dešťová voda, která může kvalitu vody zhoršit. V neposlední řadě je to i dobrá ochrana pro vaše malé nezbedníky, kteří mohou řádit na zahradě, a nestane se, že by omylem spadli do bazénu.

Rozhodli jste se tedy pro zastřešení vašeho bazénu? Nechte si poradit od odborníků ze společnosti Albixon, kteří se zastřešením bazénů mají dlouholeté zkušenosti. Poradí vám, jaký typ zastřešení je pro váš bazén nejvhodnější a poskytnou vám mnoho cenných rad. V katalogu zastřešení Albixon si můžete vybrat z mnoha různých typů přesně ten, který bude nejvíce vyhovovat vašim potřebám a požadavkům. K dispozici jsou vám standardizovaná řešení, ale v případě vašeho přání, lze nechat vyrobit i atypická zastřešení na míru.