Prodej sudových vín

Vlastníte vinotéku nebo si ji chcete otevřít? Sháníte dodavatele sudových a lahvových vín různých cenových kategorií? Navštivte stránky společnosti Vinospol Mutěnice a prohlédněte si jejich nabídku!

Vinospol Mutěnice se specializuje prodej vína a to především na dovoz a distribuci sudových vín. Vína nabízí v širokém sortimentu a to jak bílá, červená, tak i růžová, dále suchá či polosuchá a sladká či poloslaná, takže na své si zde přijde opravdu každý. K dispozici jsou vám vína česká, ale i dovozová a to především ze Srbska a Makedonie. Dále jsou to také vína z Maďarska, Itálie, Španělska a Slovenska. Vína jsou dále distribuována v KEG sudech (50 l), kubíkových nádržích, ale i v cisternách. Veškerá dovážená sudová vína jsou důkladně ošetřena a stabilizována, aby byla zajištěna jejich dlouhodobá kvalita a jakost.

Celkově jsou sudová vína velmi oblíbená. Lidé si je rádi kupují, protože jsou levnější, ale zároveň jsou kvalitní. Nejsou zde vynakládány žádné další výdaje na stáčení do lahví, etikety a i distribuce je jednodušší. Prodej vína je usnadněn tím, že zájemci o prodej si tato vína nakoupí v sudech a svým zákazníkům je stáčejí buď do přinesených pet lahví, nebo do pet lahví určených k tomuto účelu, které si spolu s vínem zakoupí. Stáčená vína jsou velmi populární a obvykle je naleznete nejen v obchodních centrech, ale i ve vinotékách ve městech. Vína jsou dodávána v mnoha druzích, čili zákazník má obvykle široký výběr vín, které si může koupit. Díky stáčeným vínům nemusíte neustále chodit do kontejnerů se sklem a použité pet lahve jednoduše použijete znovu, nebo je sešlápnete a odnesete do recyklovatelného odpadu.

Tip na článek  Bojujete s alergiemi?

Distribuce těchto stáčených vín je zaručena po celé České republice, ale i po západní části Slovenska. Zákazníkům společnost Vinospol Mutěnice nabízí i možnost zapůjčení kompletního stáčecího zařízení pro sudová vína a zařídí i odbornou montáž, aby vše fungovalo tak, jak má.