Privátní dovolená ve Španělsku

Blíží se léto a sháníte dovolenou? Chcete si dovolenou užít se vším všudy, aniž byste museli řešit jakékoliv problémy a při jejím výběru byli ve stresu? Nechte si udělat nabídku na míru a staňte se vy tím, kdo si určuje podmínky!

Výběr dovolené není jednoduchý a každý od dovolené očekává něco jiného. Pokud se tedy nezaměřujete na cenu a chcete si vybrat dovolenou podle vašich představ, nechte si ji sestavit na míru. Cena dovolené bude sice vyšší, ale bude odpovídat tomu, co od dovolené požadujete – pořádně si odpočinout. Exclusive Tours se specializuje na dovolené na míru, které se hodí především pro pracovně vytížené jedince, kteří o dovolené potřebují vypnout a dovolenou si užít podle svých představ.

Výběr dovolené začíná optimálně osobní konzultací s travel consultantem, který se vám po celou dobu výběru bude věnovat. Podle vašich představ vám připraví dovolenou na míru do oblíbených i méně známých, ale luxusních oblastí. Oblíbená je luxusní dovolená ve Španělsku, které je rozlehlé a máte tak na výběr nejen divoké severní a západní pobřeží u oceánu, ale i klasická středomořská střediska, Baleárské či Kanárské ostrovy, které skýtají širokou škálu zajímavých míst k dovolené. Dovolená ve Španělsku proto nabízí velmi zajímavou nabídku lokalit, které nadchnou každého jedince.

Základem dovolené na míru jsou vaše požadavky. Podle toho, zda chcete prožít dovolenou s rodinou nebo pouze ve dvou, vám bude vyhotovena nabídka na míru, kde vy si budete určovat veškeré požadavky. Žádné přizpůsobování se již vytvořeným nabídkám. Cestování do cílové destinace je uzpůsobeno tomu, abyste byli co nejrychleji přepraveni do cílové destinace a nemuseli nikde dlouho čekat. Španělsko se nachází v Evropě a spojení bývá obvykle dobře dostupné.