Zámkovou dlažbu nechte realizovat odborníky

Stavíte dům nebo řešíte, jak vymyslet prostor kolem obytného domu? Řešeni je hned několik. Vyzkoušejte například zámkovou dlažbu, která je velmi kvalitní a také hezky vypadá!

Se zámkovou dlažbou se setkáváme doslova na každém kroku. Stále více nemovitostí využívá možnosti zámkové dlažby a není se čemu divit. Jedná se totiž o velmi dostupnou metodu, jak kvalitně a zároveň za přijatelné peníze získat novu dlažbu pro dům, náměstí, chodníky či zahradu. Kvalitní zámková dlažba se skládá z betonových kostek, které když jsou dobře položeny, tak unesou bez problému i automobil. K dispozici je vám i dlažba Petr Blažek, kde se specializují i na pokládku právě zámkové dlažby.

Zámková dlažba je sestavena z betonových kostek, přičemž je na vás výběr tvaru kostek i jak bude celková plocha velká. Zámková dlažba Petr Blažek lze využít nejen jako úprava chodníku či příjezdu před vlastním domem nebo firemními prostory. Jelikož má zámková dlažba poměrně všestranné použití, tak ji lze dát téměř kamkoliv. Své využití nachází i pro chodníky, příjezdové cesty k domu, dvory, vjezdy, dopravní komunikace, náměstíčka nebo například vnitřní prostory firmy či skladové prostory. Dlažba Petr Blažek nabízí kompletní servis vaší nové zámkové dlažby. Zkušení pracovníci pomohou s výběrem té správné zámkové dlažby, zajistí veškeré potřebné materiály, které jsou pro pokládku potřeba (jedná se například o obrubníky, štěrky, křemičitý písek i odvodňovací prvky) a poté dlažbu položí.

Pro pokládku zámkové dlažby jsou dána určitá pravidla, která je dobré dodržovat, jinak časem vaše nová zámková dlažba nemusí vypadat jako v době pokládky. Pokládka probíhá do štěrkového základu, přičemž se musí dodržovat potřebná hloubka pokládky zámkové dlažby. Velikost či dezén je na vás, protože vy chcete, aby vaše nová zámková dlažba hezky vypadala. Lze použít i kombinaci barev, přičemž velmi oblíbená je kombinace červené a standardní šedé. Novinkou je i určitá impregnace dlažby, které zamezuje nejen nasákávání vody, ale i ulpívání nečistot na povrchu.