Jak vybrat správné taxi v Praze?

Přepravujete se často po Praze? Nebaví vás neustále hledat parkování? Využijte taxi služby a cestujte kdykoliv a kamkoliv!

Taxi služby jsou především pro cestování po Praze velmi oblíbené. Nemusíte hledat hromadnou dopravu a správný spoj, abyste se dostali z bodu A do bodu B. Jednoduše si Taxi Praha zavoláte a v co nejkratší době vám bude přistaveno vozidlo. Cestování s Taxi Praha sebou nese hned několik výhod. V prvé řadě se jedná o nejlevnější Taxi, protože jezdí až o třetinu levněji než běžná konkurence. Zároveň se nemusíte bát, že by vás někdo okradl. Jízdy jsou monitorovány pomocí GPS systému a v případě, že byste s cenou za cestu nebyli spokojeni, lze ji díky záznamu z GPS zařízení zrekonstruovat a zjistit, zda nebyla předražena. Vozidla Taxi Praha jsou samozřejmě vybaveny taxametry, takže přesně vidíte, kolik vás jízda bude stát. Při objednávce dopředu, kde zadáte i cílovou zastávku, získáte představu o ceně, která je vypočítávána z optimální trasy. Již před nástupem si tak tímto „virtuálním taxametrem“ zjistíte přibližnou cenu cesty.

Řidiči Taxi Praha jezdí s ohledem na bezpečnost, žádné co nejrychleji vás dostat na určené místo. Cesta tak pro vás bude bezpečná a pohodlná. Platba za levné Taxi probíhá obvykle v hotovosti, ale i Taxi Praha se snaží již s dobou a tak již v těchto vozidlech naleznete i platební terminály na karty. Přece jenom většina lidí používá pro platby zboží a služeb platební karty a je to tak pro ně pohodlnější, než neustále hledat bankomat a vybírat.

Hodláte-li letět na dovolenou nebo na pracovní cestu, či se z ní právě vracíte, pak nejjednodušší možností, jak se z letiště dostat, je využít Taxi Praha. Vozidlo vám bude přistaveno v požadovaný čas před odbavovací halu a to v závislosti na skutečném příletu. Zvete-li na návštěvu zahraniční klienty či známé, pak řidič může být vybaven i cedulkou se jménem, aby tito lidé nemuseli tápat a hledat, které že taxi jste si pro ně poslali. Navíc řidiči ochotně pomohou i se zavazadly, což je další usnadnění jejich příletu do Prahy. Taxametr je zapínán až po nasednutí klientů do auta, což znamená, že neplatí žádné případné čekání a vozidlo taxi si tak jednoduše můžete předobjednat již dříve.

Pro vyznavače chytrých mobilních telefonů je zde dobrá zpráva. Jednoduše si mohou stáhnout aplikaci do svého chytrého mobilního telefonu a taxi si rychle a snadno zavolat jednoduchým udáním polohy. Ihned bude vyhodnocen nejbližší vůz, který během chvilky již uvidíte na displeji, jak se pohybuje na mapě směrem k vám. Udáte-li i cílovou stanici, dopředu si tak během čekání zjistíte, kolik byste za cestu měli zhruba platit. Objednávková aplikace v trošku pozměněném provedení je k dispozici i na PC, takže objednávejte způsobem, který vám bude nejvíce vyhovovat!