Nechte si vyrobit dětské hřiště

Rádi byste vaši obec více zpřístupnili rodinám? Přemýšlíte o možnosti, jak zabavit děti? Nechte si postavit dětské hřiště na klíč, kdekoliv budete chtít!

Dětská hřiště jsou velmi oblíbená, protože jsou stále sofistikovaněji stavěná a děti zde naleznou mnoho druhů prolézaček, houpaček, skluzavek a celkově mnoho zábavy, kterou jim doma neposkytnete. Navíc se u dětských hřišť schází mnoho dětí i dospělých a mohou zde vzniknout nová přátelství. Společnost Flora Servis vyrábí dětská hřiště (venkovní i vnitřní), houpačky, různé hrací prvky i venkovní fitness přesně podle přání zákazníků. Mezi jejich zákazníky patří především města a obce, která si nechávají stavět dětská hřiště v obcích, na sídlištích či na koupalištích, ale dětská hřiště Flora Servis naleznete i v nákupních centrech, u benzinových stanic, v hotelích a penzionech či kdekoliv, kde se děti vyskytují a kde je dobré je zabavit.

Společnost Flora Servis se specializuje na výrobu dětských hřišť a herních prvků již od roku 1992. Za svoji dlouholetou existenci nasbírala společnost mnoho cenných zkušeností a staví tak dětská hřiště bezpečná a zábavná pro děti. Flora servis je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001, který zaručuje kvalitu poskytovaného zboží i souvisejících služeb, dále splňuje bezpečnostní normu ČSN EN 1176. Dětská hřiště jsou konstruována jako stavebnice, čili je můžete postavit jako puzzle. Hřiště můžete navíc upravovat podle vašich aktuálních potřeb a doplňovat o nové prvky. V případě potřeby dětské hřiště jednoduše rozeberete a přestěhujete na nové místo. Hřiště jsou navíc konstruována tak, aby co nejvíce odolávala stále více se rozmáhajícímu vandalismu. Chcete-li tedy vaši obec zvelebit a zpřístupnit rodinám s dětmi, tak si nechte postavit dětské hřiště na klíč a už brzy se můžete těšit ze spokojeného dětského smíchu. Děti si konečně budou mít kde hrát a rodiče si budou moci na chvíli v klidu sednout na lavičku.