Sekání trávy a mulčování

Potřebujete posekat pozemek, upravit travní plochy kolem solární elektrárny nebo pokácet rizikové stromy? Navštivte stránky www.sluzby-levne.cz a podívejte se na širokou nabídku nabízených prací!

Sekání trávy na malém pozemku zvládne každý, ale pokud se jedná například o sídliště či větší pozemky, tak vhodnou alternativou je, nechat si tyto pozemky posekat odbornou firmou. Společnost LD Solutions se specializuje jak na sekání trávy, mulčování trávy, ale i rizikové kácení stromů. Své služby nabízí nejen jednotlivcům, ale i obcím a firmám.

Pokud tedy potřebujete posekat trávu na menším či větším pozemku, obecním či soukromém a nemáte na to zařízení ani kapacity, pak tyto služby přenechejte odborné firmě, která se na sekání trávy specializuje. Poseká vám trávu na jakkoliv velkém pozemku a to pomocí motorových sekaček i strunových sekaček podle potřeby. Samozřejmostí je i odvoz posečené trávy. Kromě sekání trávy si můžete nechat provést i mulčování travnatých ploch. Hodí se především pro velké pozemky, které jsou udržovány pouze několikrát do roka. Velmi oblíbenou možností je mulčování trávy na pozemcích solárních elektráren či stavebních pozemcích, kde oceníte nízkou cenu. Principem mulčování travnatých ploch je rozdrcení trávy na malé kousky, přičemž je jedno, jak je tráva vysoká. Tyto malé kousky se pak samovolně rozpadají na místě. Odpadá tak potřeba trávu sesbírat a dále zlikvidovat.

Především v poslední době, kdy se občas stávají nehody a stromy padají na lidi, se hodně mluví o kontrole a ořezu rizikových stromů. Hlavně obce pak využívají možnosti kácení rizikových stromů, které mohou ohrožovat nejen lidské životy, ale i majetek. Společnost LD Solutions vlastní potřebnou stromolezeckou techniku a provádí rizikové kácení stromů i v lokalitách či místech, které jsou hůře dostupné.