Problém – exekuce nemovitostí

Dostali jste se do situace, kdy vám hrozí exekuce? Nevíte si rady a potřebovali byste poradit? Využijte možnosti konzultace na portálu, který se specializuje na exekuce!

Exekuce v dnešní době již není neznámé slovo. Do exekuce se může dostat téměř kdokoliv, kdo si nedává pozor a například si bere velké půjčky. Nemá-li dostatečný příjem na jejich splácení, pak se poměrně snadno může do exekuce dostat. Asi nejčastější jsou exekuce nemovitosti, kdy vysoká hypotéka může zlomit vaz. Samotná exekuce spočívá ve vymáhání peněžité částky od dlužníka pro věřitele.

Jak již bylo řečeno, velmi často se hovoří o exekuci nemovitosti, kdy je zablokován nemovitý majetek ve vlastnictví dlužní strany. Obvykle se jedná o platební příkaz, ve kterém dlužník smlouvy není schopen dostát svým závazkům. Dluh pak může být umořen například prodejem nemovitosti prostřednictvím dražby. Dlužník pak má asi jedinou možnost, jak tomuto zabránit a to zaplacením dlužné částky před zahájením dražby. Exekuce nemovitosti se může týkat domů, bytů, nebytových prostor nebo pozemků a dokonce i firem. Veškerý proces dražby je pak uskutečňován na účet dlužníka.

Tip na článek  Obálky! Všech velikostí....

K dispozici je vám exekuce poradna, kdy vám zkušení odborníci pomohou s uvalenou nebo hrozící exekucí. Díky cenným informačním v online poradně můžete situaci chytře vyřešit a to například přefinancováním dlouhodobým úvěrem. Exekuci je také možné si nechat vyplatit a zkonsolidovat veškeré závazky do jedné splátky. Velkou výhodou je to, že předem neplatíte žádné poplatky a bude vám poskytnut bezplatný právní a poradenský servis. Nevíte-li si tedy rady, jak vyřešit exekuci, pak neváhejte a zdarma kontaktujte odborníky, kteří se v této oblasti pohybují již delší dobu a moc dobře vědí, co je potřeba udělat.