Zkusili jste již plastová okna od Artokna?

Rozhodli jste se vyměnit okna za nová? Že se v nabídce nevyznáte? Nevadí! Neváhejte a kontaktuje zkušené pracovníky společnosti Artokna, kteří vám vše potřebné vysvětlí a pomohou vám vybrat to nejlepší řešení!

Společnost Artokna s.r.o. se specializuje na kvalitní plastová, ale i dřevěná či hliníková okna. Na našem trhu působí již od roku 1994 a za tuto dobu si získali mnoho spokojených zákazníků a zajímavých referencí. Nejprve se jednalo o malou montážní firmu, která se však díky kvalitě poskytovaných služeb vypracovala na společnost, která ročně zpracovává přes 3000 zakázek. Nabídka společnosti se specializuje na plastová okna Artokna, ale i dřevěná a hliníková okna, garážová vrata, rolety, žaluzie a samozřejmostí je i široký sortiment různých doplňků. Své služby nabízí jak jednotlivcům při rekonstrukcích bytů, tak i poskytuje velké zakázky pro bytová družstva či různé společnosti.

Pro své zákazníky poskytuje společnost Artokna širokou škálu služeb a dokážou uspokojit i náročné zákazníky. Pracovníci společnosti jsou neustále technicky zdokonalováni a zákazníci se tak neustále mohou těšit na technické i designové novinky. Vybrat si tak můžete plastová okna Artokna, která jsou známa dlouhodobě prověřenou kvalitou a vyráběna jsou z německých profilů SALAMANDER, které patří mezi špičku na evropském trhu. Na své si přijdou i nároční zákazníci, kteří by chtěli nová okna pro moderní budovy či rodinné domky. K dispozici jsou vám například okna s futuristickým vzhledem, kdy z exteriéru okno vypadá jako hliníkové, ale zároveň poskytuje skvělou tepelnou izolaci a je za zajímavou cenu, jako tomu bývá u oblíbených plastových oken. Každý klient má zaručen individuální přístup a může se těšit na optimální navržené řešení přesně odpovídající jeho požadavkům. Nyní můžete navíc využít výrazné podzimní slevy, kterou v rámci rodinného rozpočtu určitě oceníte. Na vybraná okna je zdarma poskytnuta kalkulace. Zdarma je i zaměření oken, montáž a dokonce i doprava po celé České republice! Neváhejte a využijte této skvělé akce i vy a již brzy se těšte na nová okna či dveře!