Víte, co je gastro bazar?

Zařizujete novou restauraci, kavárnu či rychlé občerstvení? Všechno má společné jedno – potřebujete vybavit svoji novou provozovnu jak nábytkem, tak i vybavením do kuchyně. Pokud do začátku nechcete či nemáte finanční prostředky na to, abyste si pořídili nové vybavení, pak je vám k dispozici Gastro bazar, kde najdete vše potřebné!

Nová kavárna, restaurace či jiné obdobné zařízení sebou přináší mnoho zařizování. Nejen že potřebujete prostor, ale také vybavení a to jak části pro zákazníky, tak i baru, kuchyně atd. Ne každý na tom je tak, že by si mohl pořídit nové vybavení, které je samozřejmě poměrně drahé. Mnozí raději volí možnost buď delšího pronájmu vybavení, nebo spíše nákupu vybavení z bazaru. Přesně pro tyto příležitosti je vám k dispozici Gastro bazar – Gastrocentrum-Písek s.r.o., kde si můžete vybrat vše potřebné.

Standardní gastro zařízení lze rozdělit do několika druhů. Především se jedná o varnou techniku, chladící zařízení, konvektomaty, pece, kuchyňské stroje, různé kráječe, nápojová technika, myčky nádobí, barová technika, váhy, drtiče odpadu, várnice, digestoře, nerezový nábytek a mnoho dalšího. Není jednoduché vypsat vše, co který provoz konkrétně potřebuje. Avšak Gastro bazar nabízí unikátní možnost alespoň do začátku si pořídit zařízení od nich – sice použité, avšak v dobrém stavu.

Kromě Gastro bazaru si můžete nechat poradit do začátku. Zkušení pracovníci vám pomohou se zařizováním nové provozovny, navrhnou optimální řešení, pomohou i s konečnou montáží zařízení. Vybrat si můžete nejen použité gastro zařízení za přijatelné ceny, ale i nové kousky do vaší kuchyně. Nabídku společnosti si navíc můžete prohlédnout z pohodlí domova a až poté se rozhodnout, zda si chcete potřebné vybavení zakoupit zde. Můžete si nechat poradit s výběrem či se zeptat na nejasnosti. Zboží v nabídce je skladem, čili ve většině případů je předáno dopravci tentýž den a vy jej následující den obdržíte. Samozřejmostí je záruční servis, a mile vás určitě překvapí i pozáruční servis.