Zakrýt nebo přikrýt? Hlavně kvalitně!

Sháníte plachtu na zakrytí auta, stínící síť na plot či tenisový kurt? Potřebujete specifický rozměr? Neváhejte a obraťte se na odborníky ze společnosti Plachty Štěpáník!

Plachty Štěpáník nabízí jak standardní velikosti různých plachet a stínících sítí, tak i zakrývací plachty vyrobené na míru přesně podle vašich požadavků. Společnost se výrobou zakrývacích plachet všeho druhu věnuje již od roku 1995 a za tuto dobu nasbírali jejich pracovníci mnoho cenných zkušeností. K dispozici je vám standardní sortiment plachet a reflexních vest. V případě zájmu se lze domluvit na individuální zakázce, kdy vám budou vyrobeny plachty či stínící sítě přesně podle vašich požadavků.

Zakrývací plachty mají velmi široké využití a lze je použít téměř na cokoliv. Jsou pevné a nepromokavé z tkaného polyetylenu v různých velikostech. Můžete je využít jak k zakrytí strojů, rozestavěných domů, aut či stohů sena. Nabízí kvalitní ochranu a to až do 85 °C a do -50 °C. Ochrání váš majetek před slunečním zářením i deštěm.

Stínící sítě jsou hojně využívány například na ploty hřišť na míčové hry či tenisové kurty. Síť chrání nejen proti uniknutí míčku mimo hřiště, ale i před nebezpečným a zhoubným UV zářením. Stínivost stínící sítě na ploty je až 90 %.

Tip na článek  Léto v malebné krajině aneb dovolená v Jižních Čechách

Zboží si můžete zakoupit jak v eshopu, tak i v kamenné prodejně v obci Chvalčov nedaleko Bystřice pod Hostýnem. Můžete si být jisti, že nabízené zboží je skladem, čili vám bude dodáno v nejkratším možném termínu. Jste-li zdaleka a nejste-li si jisti materiálem, pak na vyžádání vám bude zaslán vzorek. Pokud byste si chtěli nechat udělat plachtu na míru, pak je vám k dispozici do 10 pracovních dnů od závazné objednávky.