Téma dne – příběhy růstu a inspirace

Chtěli byste pro svoji společnost i pro sebe udělat něco víc? Nevíte jak dál, protože se cítíte na hranici svých schopností? Přihlaste se na konferenci Příběhy růstu a inspiraci a poslechněte si mnoho zajímavých příběhů lidí, kteří vás určitě mohou inspirovat a nabídnout vám mnoho inovativních řešení a přístupů!

Konference Příběhy růstu a inspirace bude jednou z největších konferencí v České republice. Má opravdu vysokou úroveň a svou účast přislíbili významné osobnosti na zajímavých postech. Konference společnosti Motiv P mají vysokou úroveň a prakticky vždy se konají na zajímavých a atraktivních místech. Připravovaná konference Příběhy růstu a inspirace se bude konat ve velké sportovní hale, protože se jedná o zajímavé a tématické prostředí pro konferenci o růstu a také jsou konference stále více navštěvovány, tak se musí vybírat adekvátně velké prostory.

Můžete se těšit na atraktivní hosty, kteří během své kariéry prošli mnoha funkcemi a mohou na svoji práci pohlížet komplexněji. Blížící se konference Příběhy růstu a inspirace může být pro vás velmi prospěšná a může to být inspirace do budoucna. I když si třeba myslíte, že jste na hranici svých možností, vždy se může objevit nějaký směr či cesta, které vás posunou zase o kousek dál. Profesní růst i růst společnosti vaší pomocí může být určitým uspokojením svých potřeb seberealizace, které ženou každého jedince zase o něco dál a jsou hnacím motorem do budoucna. Na konferenci se dozvíte mnoho cest, které vedly k úspěchu. Budete se zabývat vnitřním růstem, managementem příležitostí, ale i návraty k osvědčeným metodám, které však lze zužitkovat i jinak. Řečníci jsou opravdu inspirující a jsou vybíráni skrz mnoha obory. Poskytnou vám jejich silné osobní příběhy, které vedly k úspěchu. Konference má výjimečnou atmosféru, kterou si každý užije.