Neztraťte se při nákupech

Obchodní a nákupní centra jsou často složité komplexy, ve kterých člověk dlouho bloudí než nalezne kýžený obchod. Proč se na podobný nákup nepřipravit dopředu – například se službou Mapa obchodů.

Webové stránky www.mapaobchodu.cz vás virtuálně provedou obchody a nákupními centry v různých městech, jako příklad uveďme například centrum Nový Smíchov či Avion Shopping Park Ostrava.

MapaObchodů.cz jednoduše mapuje obchody a informace okolo nich (kontakty, otevírací doby apod) a zároveň buduje propojení těchto obchodů na prodávané značky. Jednoduše tak bude možné prohledávat prodejní sektor daného města jak podle prodejen, tak i podle sháněného zboží – jednoduše vyhledáte prodejce značky Adidas ve vašem město.

Filtrace na zboží určité značky je velmi jednoduchá, vyberete si z přehledné abecedně řazené záložky.

Nástroj mapující nákupní centra je nejen výborným přípravným podkladem, ale může inspirovat například i při výběru a koupi dárku bez toho, abyste nutně obíhali celé město a dívali se, co vlastně kde prodávají. Stránky se postupně rozrůstají o nové a nové obchody.  Pokud tam ten svůj nenaleznete, napiště jednoduše autorům na email  chcipomoc@mapaobchodu.cz a potřebné informace na sebe nenechají dlouho čekat.