Nůžkové stany pro pohodu v každém počasí

Zima je dlouhá a vy si můžete zkrátit čas nakupováním. Mezi nejžádanější artikly v poslední době řadíme i nůžkové stany. Češi velmi rádi na svém pozemku pořádají grilovací dýchanky.

A taková akce se neobejde bez komfortního nůžkového stanu. Předpověď počasí mnohdy nevyjde a úkryt před deštěm nebo naopak před silnými slunečními parsky jen vítáme. Dovolujeme si vám nabídnout kvalitní nůžkové stany za rozumné ceny. Cenová relace se pohybuje v závislosti od velikosti, tvaru a barevnosti. Využití těchto výrobků je obrovské.

Nůžkové stany vyrobené podle platných standardů a směrnic

Nůžkové stany se dají skvěle využít na různé akce –  veletrhy, výstavy, rauty, svatby, festivaly, koncerty a objednávají se i pro závodní týmy. Dále si je pořizují svatební a cateringové agentury a různá občanská sdružení, obce i města, popřípadě vám poslouží jen jako rychlý přístřešek na přikrytí techniky nebo pověšeného prádla.  Konstrukce tvoří ocelové trubky a zesílené spoje, které zajistí stabilitu i při velkém větru. Střechy a bočnice jdou vyrobené z pevné a nepromokavé umělé tkaniny, kde oceníte snadnou údržbu. Stany disponují prostornými okny, životnost – osm až deset let. Ohromná kvalita – nemusíte se obávat prudkého deště nebo silných slunečních paprsků. Uživatelé si s oblibou nůžkové stany propojují, čímž docílí většího prostoru. Veškeré naše výrobky jsou vyrobené podle platných standardů a směrnic –  velká škála barev a rozměrů – 3 x 3 m až po 6 x 12 m.

Nůžkové stany – zajímavá škála barev a tvarů

Není důvod si stále zapůjčovat nůžkové stany za drahé peníze, když si ho můžete v našem internetovém obchodě objednat za skvělé ceny. Nůžkové stany mají nepromokavou střechu z PVC  a boky jsou zpevněné polyesterem s dvojitými okny v barvách bílé, přes pastelové až k černé nebo k efektní kombinované bílé barvy s červenou. Kvalita za rozumnou cenu! Máte-li další dotazy – volejte, emailujte!