Invalidní skútry jsou hitem dnešní doby

Sháníte invalidní vozík, invalidní skútr či jiné kompenzační pomůcky? Chtěli byste si je koupit nebo pouze zapůjčit? Neváhejte a podívejte se na web www.krosmedical.cz a vyberte si ze široké nabídky kompenzačních pomůcek!

Kompenzační pomůcky se hodí především pro starší osoby, které mají problém s pohybem. Může se jednat jak o invalidní vozík, ale i o invalidní skútr, či polohovací postel. Každá kompenzační pomůže lidem, kteří mají problém s pohybem, a vy jim tam umožníte důstojné podmínky, aby si život mohli i nadále v rámci mezí užívat. Nejčastěji využívaný je invalidní vozík, který může být mechanický, ale i elektrický. Záleží pouze na vás, čemu dáváte přednost, či jaké je postižení osoby, pro kterou jej potřebujete.

Moderní invalidní vozíky jsou snadno ovladatelné, skladné a mají i úložný prostor pro případ, že potřebujete na nákup nebo byste rádi vyrazili na výlet. Velmi využívaný je i vozík pro invalidy, kdy například jste po operaci a nesmíte chodit. V poslední době jsou hodně oblíbené i invalidní skútry. Starší osoby, které mají problém s pohybem, invalidní skútr oceňují, protože se snadno dostanou kamkoliv a nikoho k tomu nepotřebují. Mohou si tak zajet na nákup či na úřad, aniž by kohokoliv k tomu potřebovali. Invalidní skútry jsou přizpůsobeny starších osobám, jsou snadno ovladatelné a mívají před řídítky košík, kam si mohou uložit třeba nákup.

Tip na článek  Bojové umění kickbox

Hůře se pohybující lidé či lidé upnutí na lůžko rádi využijí polohovací postele, kdy si kdykoliv během dne mohou upravit vhodnou polohu a změnit si tak položení hlavy a těla. Polohovací postel je velmi příjemná. Nemusíte si postel vystlávat mnoha polštáři a přitom si přizpůsobíte polohu lůžka dle potřeby.