Internetové slevy na jednom místě

FirmBee / Pixabay

Internetové slevy, výprodeje, akce… Tato slova se na nás hrnou ze všech stran. Nejenom v kamenných obchodech, kde letní výprodej začíná dříve než samotné léto, ale i v prostředí internetu.

Znáte to, přijdete na stránky eshopu a vyskočí na vás okénko, abyste se registrovali k odběru novinek a díky tomu získáte slevu na první nákup. To dnes funguje v každém druhém obchodě. Málokdo odolá a mail nevyplní.

Ani já nejsem jiný a několikrát jsem takové lákavé výzvě podlehl. Výsledkem bylo to, že se mi mailová schránka časem zahlcovala nepřeberným množstvím všelijakých nabídek. Je jasné, že každý člověk rád ušetří nějakou tu korunu.

A tak jsem se odhlašoval z odběru jen těch obchodů, kde mi budoucí nákup připadal nejméně pravděpodobný. I přesto se to na mě valilo dál a dál. Časem jsem otupěl natolik, že jsem už podobné zprávy neotevíral. Díky tomu mně možná uteklo něco, co by se mi hodilo. Ale čert to vem.

Pak jsem však narazil na službu slevovekody.com a mohl jsem mohl s klidným srdcem všechny ostatní newslettery hodit přes palubu. Ptáte se proč? Našel jsem zde totiž slevové kódy do všech významných českých eshopů a informace o právě probíhajících výprodejích. Na mail mi chodí aktuální nabídky zhruba jednou za 3 dny.

Tip na článek  Jak správně vybrat mateřskou podprsenku

Nijak mě to neobtěžuje a rád si je vždy prohlédnu. Všechno hezky na jednom místě a navíc velmi přehledně. Co mě mile překvapilo, tak zde můžete nalézt i slevy jinde nedostupné, tedy exkluzivní.

A závěrečný verdikt? Žádná sleva vám už neunikne. Široká škála spolupracujících partnerů, kde si vybere každý, ať už sháníte elektroniku, oblečení, kosmetiku, doplňky pro auto nebo dokonce pojištění.

Vyzkoušejte a uvidíte sami. Nic to nestojí, ba právě naopak.