Promoakce od profesionálů

Organizace promoakcí či firemních večírků vlastními silami nebývá příliš jednoduchou a hlavně příliš vděčnou záležitostí. Je dobré nechat vše na profesionálech.

Firma, která se prezentuje na www.promoakce.cz  pro Vás navrhne a zrealizuje promo akce nebo roadshow, která pomůže vašim výrobkům a službám oslovit požadovanou cílovou skupinu zákazníků. V oblasti pořádání promo akcí působí již několik let. Za tu dobu získali cenné zkušenosti a podíleli se na mnoha zajímavých projektech.

Už si nemusíte dělat starosti, kde Vaší akci uskutečníte. Společnosti Pixolo s.r.o. vše zařídí za Vás. Poskytují celou řadu služeb, které jsou spojeny s účasti na výstavách, veletrzích, galavečerech a dalších společenských akcí. Společenské oslavy Vám jistě pomůžou oživit hostesky nebo barmanská show, Fire show, UV show, karaoke.

Chystáte-li firemní akce, pak Vám tato firma ráda zajistí nejen vhodné místo konání, ale i technické vybavení, hostesky, rauty, zábavu a mnohé další. Pokud Vaše firma přichází na trh s nějakým novým produktem, pak pro tuto firmu není problém připravit pro klientelu ochutnávky, které budou nejen dobře chutnat, ale také bavit.

Tip na článek  Rodinné domy v Březině u Brna

Do portfolia dalších služeb této firmy patří roadshow, samplingy, teambuilding, spotřebitelské soutěže, ochutnávky atd. Chcete-li zvýšit prodej nebo využití vašich výrobků a služeb, pak jistě oceníte profesionální koncept Sales promotion neboli podporu prodeje.

V případě prezentování Vaší firmy na výstavách pro Vás zajistí kompletní vybavení. Na výběr máte až z pěti variant promo stánků. Vaše promo stánky Vám nejen graficky upraví, ale i dodá po celé České republice. Není tedy nic jednoduššího, než se svěřit do rukou profesionálů.