Liposukce

Toužíte po krásné postavě a stále se Vám nedaří zhubnout ? Trávíte dlouhé hodiny cvičení a výsledky nejsou zrovna dvakrát vidět? Tak právě pro Vás jistě bude vhodná neinvazivní liposukce neboli liposukce 3. generace.

Již během první návštěvy budete překvapeni úbytkem tukové tkáně. Bezbolestná liposukce Vám odstraní přebytečný tuk na břiše, bocích, stehnech a dalších partií těla. Je i velice dobrým pomocníkem v boji proti celulitidě.

Úspěšně ničí tukové buňky bez použití jakéhokoliv skalpelu a nežádoucích jizev. Při zákroku není prováděna žádná anestezie, proto mohou zákroku využít i lidé, pro které je operační zákrok nebezpečný.

Při využití této metody se nemusíte nijak omezovat, můžete chodit do práce nebo se věnovat svým aktivitám. Výsledek je vidět již po prvním zákroku a to jistě ocení každý klient. Zaručený úbytek tukové tkáně je od 2 až do 10 cm během první návštěvy. Pokud je tuková vrstva příliš velká, aplikace se opakují.  Jednotlivé intervaly liposukce jsou pak týden až deset dnů mezi jednotlivými aplikacemi.

Jak probíhá liposukce?

Ošetření trvá přibližně 40 minut. Po ošetření je nutné dodržovat pravidelný pitný režim a to minimálně 2 litry tekutin denně po každém zákroku liposukce.

Funkčnost zákroku je založena na laserovém principu, který naruší tukové buňky 1-2 cm pod kůží a poté je tuk  odváděn krevním oběhem ven z těla. Nesmírnou výhodou této bezbolestné liposukce je to, že nezpůsobuje takzvaný jo-jo efekt. Další ošetření Vám totiž výsledný efekt ještě více prohloubí. Bezbolestnou liposukci mohou využít jak ženy, tak i muži všech věkových kategorií, kteří si chtějí vylepšit postavu bez chirurgických zákroků.

Kde se můžete objednat na liposukci

Během zákroku nedochází k žádnému poškození kůže. Po neinvazivní liposukci nemusíte nosit žádné kompresní prádlo, ale chovat se naprosto stejně jako před zákrokem. Asi jediným nežádoucím účinkem při této metodě je možnost výskytu krátkodobého zarudnutí či zahřátí kůže.

Navštivte webové stránky  http://www.azarastudio.cz/ , kde se můžete dočíst mnoho zajímavých informací nebo se rovnou objednat na bezbolestnou liposukci.