Liposukce třetí generace

Snad každý z nás by chtěl mít krásnou postavu, aniž by  musel navštěvovat posilovnu. Novou alternativou hubnutí je bezbolestná liposukce umožňující rychlé hubnutí a tvarování problematických partií.

Tato liposukce je vhodná jak pro ženy, tak pro muže. Díky ní se rychle zbavíte tukových polštářků. Výsledek liposukce třetí generace je viditelný již při prvním ošetření, které trvá přibližně 40 minut. Při této metodě již  nedochází k znovuobnovení zlikvidovaných tukových buňek. Tato metoda Vám zaručuje redukci objemu.

Velkou výhodou bezbolestné liposukce je, že neproniká do těla a pracuje pouze na jeho povrchu.

Mezi nejčastěji využívaný zákrok patří liposukce břicha. Co si budeme nalhávat, ale faldíky vylézající z kalhot nejsou zrovna dvakrát sexy. Během zákroku, který trvá přibližně 40 minut ztratíte a 2 -6 cm na obvodu. Bezbolestná liposukci se může opakovat po 7 až 10 dnech od první aplikace.

Navštivte kosmetické centrum Lada Esthetic a nechte se hýčkat týmem zkušených odborníků. Na webových stránkách http://www.ladae.cz/ si můžete prohlédnout všechny služby, které toto centrum nabízí pod názvem Liposukce Praha.

Zákrok se nedoporučuje těhotným ženám, dále pak lidem s vysokým cholesterolem nebo jinými vážnějšími zdravotními problémy.  

Liposukce Praha Vám zajistí perfektní postavu a jistě každému z Vás zvedne Vaše sebevědomí. A pamatujte, liposukce třetí generace je bezbolestná liposukce.