Garážová vrata

Garážová vrata jsou jistě potřebnou součástí každého moderního bydlení. Vybrat ty správná vrata pro Vaši garáž je jistě nelehký úkol. V tomto článku si představíme nejen tipy garážových vrat, ale také kvalitní dodavatelé.

Asi mezi nejvíce oblíbená vrata patří ty s elektrickým pohonem. Pokud se obáváte výpadku elektrického proudu, tak se nemusíte bát. Každá vrata jsou ještě vybavena spouštěcím řetězem. Pokud přesto nedáváte přednost moderním elektrickým vratům jistě můžete využít i klasická garážová vrata. 

Každá garážová vrata by měla být řádně zabezpečena proti vloupání, ale také proti úniku tepla. 

Druhy garážových vrat:

Garážová vrata rolovací –  konstrukce těchto vrat je velice jednoduchá a ovládají se navíjecí pružinou nebo elektrickým pohonem.

Garážová vrata výklopná  – tyto vrata fungují na jednoduchém principu vyklápění, vrata se vyklápí pomocí bočních lišt. Tyto vrata se ovládají pouze manuálně.

Sekční garážová vrata  mají tu výhodu, že mají minimální hlučnost. Nezabírají skoro žádný prostor pod stropem. Mohou být jak na ruční, tak i na elektrický pohon. Jsou spolehlivá, mají dlouhou životnost.

Tip na článek  Operativní leasing

Sháníte-li opravdu kvalitní garážová vrata uvedeme si zde několik dodavatelů, kteří se řadí mezi jedničky na našem trhu:

Firma Lomax dodává kvalitní vrata za příznivé ceny, která nabízí záruku až 10 let. Garážová vrata Lomax se na našem trhu řadí mezi českou špičku ve výrobě vrat.

Pokud sháníte vrata pro standardní garáže, dvojgaráže nebo pro hromadné garáže tak Vám poslouží firma Trido. Garážová vrata Trido Vám dávají možnost flexibilního provedení přesně podle vašich požadavků.  Mezi vedoucí výrobce garážových vrat v Evropě se řadí firma Hormann. Garážová vrata Hormann vyrábějí kvalitní vrata kombinovaná s nádherným vzhledem.