Jak na vhodné majetkové pojištění? Můžete si jej spočítat také online

Jestliže jste se rozhodli, že si pojistíte svůj majetek, na kterém vám záleží, nebo který za to stojí s ohledem na svou hodnotu, tak jste rozhodně udělali správně. Nyní si to ale ještě chce zvolit tu správnou pojistku, která vyhoví vašim požadavkům na kvalitní pojištění. Nejtypičtější je pochopitelně pojištění nemovitosti, ale rozhodně se nemusí jednat pouze o toto.

Velký výběr možností pojištění majetku

Je na vás, co vše si necháte pojistit. Je ale hlavně důležité, abyste se v rámci pojistné smlouvy pojistili na takové události, které jsou pro vás klíčové. U nemovitostí se jedná třeba o přírodní živly, které už jsou tak nějak standardem, dávejte si ovšem pozor na to, které jsou skutečně zahrnut a které je potřeba si připlatit. Pojišťovna ERGO nabízí kvalitní majetkové pojištění, které můžete využít v celé řadě případů. Jedná se především o pojištění:

  • Domů, bytů a domácností
  • Obytných a kancelářských prostor
  • Náhodného poškození a odcizení
  • Prodloužené záruky

Zmiňovaná pojišťovna tedy v této oblasti poskytuje komplexní služby, kdy vám umožní pojistit si prakticky libovolný majetek. Může se jednat jak o nemovitosti, tak třeba o věci, kde patří i drahá elektronika. Zvlášť u elektroniky, jako jsou třeba drahé mobilní telefony nebo notebooky, se vyplatí pojistit si prodlouženou záruku nebo náhodné poškození a odcizení, ke kterému zde může dojít kdykoliv a velice snadno.

Tip na článek  Extra hypotéka bez poplatků

Vyřizujte online

V dnešní nelehké době se hodí vyřídit co nejvíce věcí online a uplatnit o můžete také v případě majetkového pojištění. Můžete si totiž spočítat pojištění online a rovnou takto pojistku sjednat. Díky tomu si ušetříte zbytečnou cestu na pojišťovnu, čímž zároveň šetříte svůj čas a potažmo peníze. Pojistěte se online a věnujte se ve svém volném čase příjemnějším věcem, než je vyřizování pojistných smluv.