Navrhněte si kuchyni Vašich snů

Kuchyně je centrem každého domu, proto bychom měli být při výběru pečliví. Důležité je si vše v klidu promyslet, abychom dokázali designérovi vylíčit naše konkrétní představy. Důležité je také vědět přesné rozmístění trubek a odpadů.

Společnost Gorenje v rámci návrhů kuchyňských linek nabízí službu „Mobilní kuchyňský návrhář“ , který vám jistě přinese úsporu času, tým odborníků navrhne kuchyň přímo u Vás v reálném prostředí a nabídnou vám také jedinečný design. Pokud toužíte navštívit kuchyňské studio osobně, pak můžete zavítat například  do studia kuchyně Praha, dále pak kuchyně Brno a kuchyně Ostrava.

Profesionalitu a také kvalitu Vám přinese firma Gorenje, která patří mezi špičky v oboru kuchyní a elektrospotřebičů.

Čím dál tím více oblíbené jsou kuchyně na míru, kde si můžete zvolit vše, tak jak vy chcete. Již se nebudete trápit s vysokými skříňkami, rozvržením dřezu nebo hloubkou skříní. Kuchyně na míru jsou  ideálním řešením pro všechny kuchyně.

Na webových stránkách společnosti Gorenje jistě zavítejte do sekce kuchyně fotogalerie, kde si můžete prohlédnout již zhotovené kuchyňské linky v mnoha provedeních. Na spolupráci se podíleli známá jména světového designu jako je např. designér Karim Rashid či designové studio Ora-ito.