Novostavby Bratislava

Pokud jste se rozhodli pořídit si nový byt a jste z Bratislavy, tak Vám jistě dnešní článek přijde vhod. Jistě mi dáte za pravdu, že zorientovat se na dnešním trhu s nemovitosmi není jednoduché. Ne každá společnost je férová a kvalitní.

Společnost Sekyra Group Real Estate působí na našem trhu již 17 let a patří mezi přední developerské společnost nejen u nás, ale i na Slovensku. Za dobu svého působení vybudovala a zrekonstruovala okolo 7 000 bytů.

Společnost aktuálně nabízí novostavby Bratislava ve velice moderním komplexu Cubicon. Připraveno je 194 nových bytů  a to ve velice oblíbené lokalitě Mlýnské dolině, která se nachází nedaleko centra. Tato lokalita je také velice oblíbená díky bohatému pracovnímu uplatnění. V okolí sídlí mnoho firem a organizací.

Nové byty Bratislava nabízejí plochu od 30 m2 do 255 m2. Moderní bydlení Bratislava nabízí ve svých bytech terasy, balkóny, lodžie i zimní zahrady. Samozřejmostí jsou též garážová stání.

Rezidence CUBICON se skládá z 8 vchodů a nabízí  6-8 nadzemní podlaží. Byty Bratislava Vás jistě okouzlí svojí moderní architekturou a vysokým standardem použitých materiálů.

Tip na článek  Bazénová chemie

Zajímavá je také pestrá nabídka relaxačního a sportovního vyžití v obchodním centru Galérie Cubicon.