Sáčky a pytlíky – prostě obaly

Sháníte kvalitní obalovou techniku jako sáčky, pytlíky či obaly? Pak pro Vás máme skvělý tip na společnost C & C Líně spol. s.r.o., která na našem trhu působí již od roku 1990 a zaměřuje se na výrobu obalů, sáčků, fólií a také vyrábí různé typy svářeček.

Využijte precizního zpracování všech nabízených produktů, které Vám budou vyrobeny dle vašeho zadání. Společnost C & C Líně vyrábí pytlíky na zakázku a tak dokáže zohlednit balený výrobek a jeho potřeby. Veškeré sáčky jsou vyráběny z kvalitního transparentního polypropylenu, tudíž neabsorbují vlhkost a díky tomu jsou vhodné jak pro balení potravin, tak i všech materiálů a surovin náchylných na vlhkost. Dle typu produktu si pak vyberete buď zavírání sáčku se zipem, s eurozávěsem nebo s chlopní a lepením.

Pokud budete chtít na sáčky vytvořit potisk, pak Vám i v tomto směru vyjde společnost C & C Líně vstříc. Dalším nabízeným produktem jsou folie do baličky a také obaly na CD a DVD. Tak jako pytlíky i tento sortiment lze vyrobit přesně dle vašeho zadání. V nabídce také naleznete pestrý výběr svářeček ke zpracování fólií, obalů a sáčků.

Je jen na Vás, za si vyberete pákové impulsní svářečky, nožní či impulsní svářečky se stálou teplotou nebo průběžné pásové svářečky.  Objednejte si svářečku podle parametrů a požadavků, které pro vaše produkty potřebujete.

Veškeré zboží si můžete nakoupit online z pohodlí vašeho domova prostřednictvím e-shopu obchod.cacline.cz. Přehledně řazené kategorie tzv. oddělení Vám usnadní orientaci na webu i samotný nákup. Nakupujte chytře a výhodně. Zapomeňte na dlouhé fronty v kamenných prodejnách či nedostatečný sortiment, zde si nakoupíte rychle a především kvalitně.

Objednané zboží Vám bude doručeno na Vámi požadovanou adresu do 6 pracovních dnů. Ať už potřebujete pytlíky, obaly či fólie do vaší firmy nebo jen pro osobní spotřebu, vždy Vám bude zaručeno kvalitní zpracování  dle vašich přání a požadavků.