Venetian Blinds The Shade Curtain  - Myriams-Fotos / Pixabay

Poradíme vám, kde zakoupit kvalitní žaluzie a rolety

Sháníte kvalitní a cenově dostupné žaluzie do Vašeho bytu či kanceláře? Žaluzie efektivně brání průniku slunečních paprsků a zároveň nás ochrání před zraky zvědavých sousedů.

Začínáme s výběrem zastínění

Při výběru žaluzií bychom se měli řídit především architekturou celého objektu, ale také citem. Žaluzie totiž dokáží skvěle doladit celkový dojem domu či jiné budovy. Na našem trhu existuje opravdu nepřeberného množství žaluzií a to jak v různých designech, tak i způsobu provedení. V základním provedení rozlišujeme venkovní žaluzie a vnitřní. Venkovní žaluzie mají tu výhodu, že oproti vnitřním navíc ještě plní funkci bezpečnostní a také dokáží zamezit tepelným ztrátám.

Navštivte s námi webové stránky zaluzie-online.cz, kde naleznete opravdu pestrý výběr kvalitních žaluzií za bezkonkurenční ceny. Nejoblíbenějším a nejvíce rozšířeným způsobem zastínění interiéru je montáž horizontálních žaluzií, jelikož se hodí pro všechny typy oken průmyslových i soukromých objektů. Široký výběr barevného provedení žaluzií Vám umožní vybrat si svůj individuální styl a dodat bytu opravdu moderní a designově jedinečný vzhled.

Tip na článek  Hodinky sú ideálny darček

Když potřebujeme zastínit větší prostory

Vertikální žaluzie jsou vhodné pro zastínění velkých ploch, často jsou využívány jako náhrada závěsů. Ovládají se pomocí řetízkového, případně šňůrkového mechanismu. Lamely vertikálních žaluzií jsou vyrobeny z látky s antistatickou vrstvou, lamely lze jednoduše nadekorovat tak, aby perfektně doladili interiér kanceláře či domu.

Chcete-li si dopřát opravdový luxus, pak si nenechte ujít žaluzie bambusové nebo dřevěné. Bambusové žaluzie jsou vyráběny přímo dle vámi požadovaných rozměru v osmi odstínech. Jejich jedinečný design, nenáročná údržba a odolnost proti vlivům prostředí dělá z těchto žaluzií opravdu luxusní výrobek.

V bohatém sortimentu naleznete též velice žádané předokenní rolety, které velice efektivně snižují hlučnost, dále také zvyšují soukromí. V létě chrání před sluncem, v zimě zase zabraňují nežádoucímu úniku tepla.