Obálky! Všech velikostí….

Sháníte krabice a různé obalové materiály? Vaše společnost zasílá zboží a vy máte na starosti tuto agendu? Tak neváhejte a navštivte stránky společnosti KREDO s.r.o. a prohlédněte si jejich nabídku. Určitě vás zaujme.

Společnost KREDO s.r.o., která provozuje e-shop www.eshop-obalove-materialy.cz, se zaměřuje přesně na tento sortiment. Ve své nabídce má širokou škálu tohoto typu zboží. Nabízí nejen lepenkové krabice, ale i bublinkové obálky, igelitové či mikrotenové tašky, kartonové krabice a mnoho dalších druhů obalových materiálů.

Lepenkové krabice jsou dodávány k různým účelům a podle toho jsou přizpůsobeny velikosti i tloušťka materiálu. Krabice jsou vhodné na zasílání zboží, stěhování, uskladnění oděvů i archivaci dokumentů. Krabice jsou dodávány rozložené, aby maximálně šetřily místo, ale jejich složení je otázku chvilky.

Velmi oblíbené jsou i bublinkové obálky, které lze zasílat jako standardní dopis a jejich posílání je finančně méně náročné. Hodí se pro zasílání drobnějšího zboží a díky bublinkové izolaci zasílané zboží dostatečně chrání. Dodávány jsou různé rozměry, takže záleží pouze na vás, které se vám budou hodit. Společnost má v nabídce i různé igelitové tašky, které každý obchodník ocení. Igelitové a mikrotenové tašky se hodí na přímý prodej zboží a jsou neocenitelným pomocníkem.

Tip na článek  Pronájem kanceláří

Společnost se na našem trhu pohybuje již řadu let a během této doby získala cenné zkušenosti a umí poradit s jakýmkoliv dotazem. Krabice pochází z jejich vlastní výroby. Velká většina zboží je skladem a lze jej okamžitě dodat. Poptáváte-li tento typ zboží, tak neváhejte a objednejte si jej ještě dnes.