Ubytování v Jizerských horách

Už máte dost zahraničí a chcete konečně pořádně poznat svoji vlast? Dovolená v Česku se stává stále více oblíbená. Prohlédněte si i vy zajímavosti naší vlasti a kochejte se malebnou přírodou Jizerských hor.

Jizerské hory nabízí úchvatné scenérie a mnoho zážitků. Zvolte si proto ubytování Jizerské hory a určitě nebudete litovat. Rekreační areál Zlatník vám nabízí neotřelé ubytování v krásných roubených chaloupkách. Chaloupky jsou plně vybaveny moderními technologiemi, takže nebudete ochuzeni o tyto požitky moderního světa. V celém areálu je navíc k dispozici připojení k internetu zdarma a každá roubená chaloupka je vybavena satelitní televizi. Chcete-li zažít neopakovatelnou dovolenou, tak neváhejte, rekreační středisko Zlatník je skvělá volba.

Rekreační středisko Zlatník je vhodné pro celoroční dovolenou. Nejvyhledávanější je především v zimní a letní sezóně. Zimní sezóna zde nabízí skvělé sněhové podmínky. Navíc přímo v obci Zlatá Olešnice, kde se ubytování Jizerské hory nachází, naleznete lyžařský vlek na vrch Javorník. Jakmile si toto středisko okoukáte, můžete vyrazit i do dalších zimních středisek v okolí. K dispozici je vám například Kořenov, Vysoká nad Jizerou, Desná, Harrachov a mnohá další střediska. Preferujete-li běžky, tak pár kilometrů je vzdálena Jizerská magistála, která je velmi oblíbená. Po návratu z lyží si můžete odpočinout v sauně nebo ve vyhřívaném krytém bazénu, kde si navíc můžete nechat pustit relaxační hudbu. Bazén může být k dispozici pouze pro vás, stačí si jej dopředu zarezervovat.

Dovolená v Jizerských horách je oblíbená i v letních měsících. Zdejší okolí je doslova stvořené k celodenním výletům nebo k túrám po okolí. Vydat se můžete například do nedalekých Bozkovských dolomitových jeskyní či na zříceninu hradu Navárov. Vaše děti zajisté ocení návštěvu výletního areálu Pěnčín nebo Libereckého Babylonu či zoologické zahrady. Pokud tedy váháte, kam vyrazíte na dovolenou nebo kde oslavíte svátky na konci roku, tak roubené chaloupky v rekreačním středisku Zlatník jsou ideální variantou! Přijeďte si sem odpočinout s rodinou či s partou přátel. Na tuto dovolenou zajisté budete ještě dlouho vzpomínat.