Plastová a hliníková okna a dveře

Vaše stará okna dosloužila a vy si chcete pořídit konečně nová? Vyberte si kvalitní plastová okna či hliníková okna od společnosti DAFE-PLAST. Tato společnost během své dvacetileté působnosti na našem trhu nasbírala mnoho cenných zkušeností, tak je vám schopna dodat to nejlepší!

Plastová okna jsou v poslední době stále více rozšířená. A není se čemu divit, protože mají mnoho výhod. Stará dřevěná okna poměrně často profukují a nemají dostatečnou izolaci. Hůře se ovládají a nenabízí dostatečný tepelný komfort. Pokud se rozhodnete a vyměníte vaše stará okna za plastová, tak budete určitě nad míru spokojeni. Plastová okna se dobře ovládají, lze je otevřít na ventilačku i úplně dokořán. Díky nim navíc ušetříte na vytápění a uspořené prostředky tak budete moci věnovat na jiné potřebné věci. Plastová okna navíc není potřeba natírat, jen je stačí udržovat v pořádku a pravidelně je omývat od nečistot.

Společnost DAFE-PLAST kromě plastových oken, nabízí jí hliníková okna a zimní zahrady. Hliníková okna se hodí jak do rodinných domů, tak i do komerčních objektů. Hliníkové prvky pochází ze špičkového profilu německé firmy SCHÜCO, která je zárukou vyvinutého systému pro splnění vašich i nejnáročnějších představ. Hliníkové profily mají i své uplatnění ve stále více rozšířených zimních zahradách. Zimní zahrady jsou většinou dodělávané k rodinným domům a představují nejen zajímavé rozšíření obytné plochy, ale i úspory na náklady na vytápění. Zimní zahrady využijete pro uskladnění květin i pro netradiční snídaně. Pořiďte si proto i vy zimní zahradu a nebudete litovat.