Předokenní rolety

Stavíte nebo rekonstruujete vaše bydlení? Bydlíte u hlučné nebo hodně osvětlené silnice? Pořiďte si předokenní rolety MINIROL, které zajistí nejen úsporu nákladů na energie, ale i zabezpečí váš domov!

Předokenní rolety jsou v dnešní době stále více oblíbené. A není se čemu divit, protože nabízí mnoho výhod, které zajisté oceníte i vy. Předokenní rolety lze nainstalovat již při stavbě novostavby, kdy se zabudovávají pod omítku nebo do roletového překladu. Instalace je možná i pro stávající stavby, pokud pouze rekonstruujete. Lze je také doplnit o rolovací síť proti hmyzu, která vás především v letním období ochrání před dotěrným hmyzem.

Rolety slouží nejen jako dokonalé zatemnění, ale pomohou vám docílit pocitu soukromí, kdy vám nikdo dovnitř neuvidí. Předokenní rolety ocení i váš rodinný rozpočet, protože zabrání vzniku tepelných ztrát, jelikož představují typ izolace před oknem. Rolety mohou sloužit i jako dobrá ochrana před hlukem, především pokud bydlíte na rušné ulici ve městě nebo u frekventované silnice. A to stále není vše. Předokenní rolety se osvědčily i jako ochrana před nezvanými návštěvníky nebo jako efektivní ochrana před silným větrem nebo bouří, které by mohly napáchat nemalé škody.

Pokud jste se rozhodli, že si pořídíte předokenní rolety, pak si je můžete vybrat v různých barvách, které budou ladit k odstínu oken, barvě omítky nebo budou odpovídat jakékoliv jiné představě. Předokenní rolety lze ovládat mechanicky díky šňůrovému nebo popruhovému navijáku, nebo si je můžete pořídit s trubkovým elektropohonem. Elektropohon máte možnost ovládat buď pro jednotlivá okna nebo centrálně pro všechna okna. Velmi oblíbené je zatahování rolet pomocí časového spínače nebo rádiového řízení. Předokenní rolety jsou velmi dobrou investicí, protože vám přinesou mnohé výhody a již brzy si bez nich nedokážete život představit!