Skladovací haly chrání vaše zboží

Potřebujete rychle vyřešit skladovací prostory? Sháníte efektivní řešení pro uskladnění nebo pro prodej? Využijte mobilní skladovací haly od společnosti Diamant Expo a vyberte si to nejvhodnější řešení pro vaše potřeby!

Mobilní skladovací haly jsou velmi oblíbené. Hodí se pro krátkodobý či dlouhodobý pronájem a to především pro potřeby průmyslu, obchodu či služeb. Podle vašich potřeb a požadavků si můžete domluvit pronájem či prodej vybraného typu mobilní haly, přičemž mobilní haly jsou k dispozici v různých velikostech a v různém velikostním provedení.

Mezi hlavní výhody mobilních hal patří především velmi rychlá montáž a demontáž, možnost přestavby, dostavby či přemístění v krátkém časovém horizontu. Na skladovací haly není potřeba mít stavební povolení a postavit si je můžete kdekoliv je to možné. Vhodné jsou například i pro různé prodejní výstavy, kdy skladovací hala poskytne dostatečný prostor pro prezentaci produktů vaší společnosti. Oblíbené jsou i pro různé sezónní akce, ale své využití naleznou i při sanacích, zemních či stavebních pracích, jako prodejní plocha pro různé účely či jako alternativní řešení pro výrobu. Mobilní skladovací haly je možné vybavit dvoukřídlými vraty, únikovými východy, osvětlením, požárním systémem, elektrorozvody i vytápěním. Dodávány jsou v různých typech opláštění – PVC plachty, PVC trapézový plast či trapézový plech. Díky těmto možnostem a také volbě rozpětí stanu od 5 do 60 metrů, je mobilní skladovací hala velmi užitečná a můžete si ji nechat zhotovit přesně podle vašich požadavků. Zároveň se jedná i o cenově dostupné řešení, které mnozí ocení.