Konsolidace půjček vám zjednoduší život

Jednoduchá konsolidace půjček

Konsolidace půjček vám zjednoduší život
stevepb / Pixabay

Pokud se již začínáte finančně ztrácet ve svých půjčkách a máte jich celou řádku, zajisté jste zjistili, že nemalou část financí věnujete na bankovní poplatky. Řešením pro úsporu, snížení splácené částky a roztažení do delšího časového úseku je konsolidace půjček.

Konsolidace půjček vám  zjednoduší život a často nastolí i výhodnější podmínky včetně nižší úrokové sazby. Šetřit peníze budete na poplatcích, které mnohdy bývají nemalé – ty budete platit pouze za jeden úvěr. U nového úvěru si nastavíte nové podmínky půjčky, jako jsou délka splácení a výška splácené částky.

Například GE Money Bank nyní přináší skvělé a výhodné řešení pro ty z vás, kdo máte více půjček z různých zdrojů a chcete výrazně ušetřit při jejich splácení. Převedením veškerých úvěrů pod GE Money vyřídí banka i veškerou papírovou administrativu.

Součet jejich nesplacených částí však musí být v rozmezí 30 000 – 300 000,-Kč. Dobu splácení je možné si rozložit až na 96 měsíců a místo celé řady různých půjček a úvěrů, budete měsíčně muset uhradit jedinou splátku, která bude výrazně nižší. Možné je také využít bezplatného předčasného splacení nebo mimořádné splátky.  RPSN konsolidovaných půjček je od 9,7 %, což je velmi výhodná nabídka.

Tip na článek  Co je to pokladní software a jak jej využijete ve sém podnikání?

Pokud vás trápí velké množství půjček, neváhejte a vyzkoušejte konsolidace půjček od GE Money Bank.