Atraktivní designové koupelny

Pořídili jste si dům nebo rekonstruujete bydlení? Sháníte kvalitní koupelnu, která bude plně splňovat vaše náročné požadavky? Podívejte se na koupelny LE BON a vyberte si koupelnu přesně podle vašich představ!

Koupelna, i když se jedná o poměrně malý prostor, tak je velmi důležitým prvkem. Sice v ní trávíme méně času než v jiných místnostech, avšak jsou na ni kladeny vysoké nároky. U každé klidně i luxusní koupelny je potřeba dobře a smysluplně rozvrhnout rozložení. Vždy musíte vycházet z konkrétních prostor, které mohou být velmi rozličné. V případě rekonstrukce se nemusíte obávat stávajících vodovodních rozvodů, protože je lze snadno přemístit kamkoliv budete potřebovat. Kvalitní a luxusní koupelny jsou založeny především na dostatku úložného prostoru a vhodně použitém materiálu, na který je brán velký zřetel, protože přece nechcete přestavovat koupelnu za pár let. Na trhu je nyní k dispozici opravdu široká škála jak obkladů, dlažeb, sanitárního zařízení či různých více či méně důležitých doplňků.

Návrh koupelny, i když se mnohdy jedná o poměrně malý prostor, není snadný. Někdo se do toho vrhne sám, ale pokud zjistíte, že to je nad vaše možnosti, nebo s tím jednoduše nechcete trávit dlouhé zimní večera, pak využijte možnosti a nechte si vytvořit návrhy koupelen na míru. Stačí dodat plánek a doplnit vaše představy a pak už se jen můžete těšit na výsledek. Určitě nebudete zklamáni. Firma LE BON je výrobcem nejen koupelnového nábytku. Nábytek do koupelny si tam můžete nechat udělat doslova na míru, a to jak s libovolnými rozměry, barvou či požadavky na materiál. Koupelnový nábytek může být libovolně doplněn sanitárními zařízeními mnoha renomovaných a světoznámých značek.

Tip na článek  Kupte rybářské potřeby na internetu

Velmi oblíbeným materiálem se stává CORIAN. Jedná se o jedinečný materiál, ze kterého lze vyrobit téměř cokoliv a navíc bez nevzhledných spojů – vše je dle požadavků vyrobeno z jednoho kusu. Moderní kámen CORIAN je homogenní a neporézní materiál, který je vyroben ze směsi přírodních materiálů, pigmentů a polymeru. Má široké použití především v interiéru.Je 100% hygienický a velmi příjemný na dotek.

1 komentář

  1. […] koupelnu bez vany, ale místa je málo, mohla by být východiskem vana krátká nebo sedací. Když ji doplníme zástěnou, bude sloužit současně jako […]

Komentáře nejsou povoleny.