V parném létu se osvěžíte s klimatizací Daikin Emura

Léto už je za dveřmi. Teplota stoupá, a to nejen venku, ale i uvnitř interiérů. Venku se však dá schovat u vody a chladit se svěžími nápoji. V domě či v bytě nás však bazén ani rybník nezachrání, a tak se místnosti přehřívají a my nemáme místo, kde bychom se mohli schovat. Zatahování závěsů už nepomáhá a větrání to ještě zhoršuje. V takovém případě se naším řešením může stát vhodná klimatizace. Naším tipem je klimatizace Daikin Emura.

Klimatizace Daikin Emura je designovým kouskem, který plní nejen praktickou, ale i estetickou funkci. Jedná se o elegantní a skvěle vypadající klimatizaci s inteligentní technologií zajišťující komfortní bydlení i v období letních měsíců. Tato klimatizační jednotka je vyráběna v České republice a roku 2014 získala díky svému jedinečnému designu ocenění Reddot design award.

Oceněný jedinečný design

Daikin Emura, klimatizace vyráběná v Plzni, byla vytvořena jako výsledek výzkumu v oblasti špičkových klimatizačních řešení. Její řešení odpovídá technickým normám, požadavkům architektů i nárokům uživatele. Klimatizace Daikin Emura je vysoce funkční i designové. Díky vynikající konstrukci byla mezinárodní porotou oceněna cenou Reddot design award 2014.

Tip na článek  Když je zdivo napadeno okolní vlhkostí

Inteligentní technologie

Za elegantním designem se skrývá inteligentní technologie. Klimatizace Daikin Emura se od ostatních klimatizačních jednotek odlišuje nejen designovým provedením, ale také tichým chodem a nižší spotřebou energie. Klimatizace Daikin Emura je řazena do energetické třídy A+++.

Výhody klimatizace Daikin Emura

Daikin Emura poskytuje mnohé výhody. Jak jsme uvedli výše, jde o tichý chod, nízkou spotřebu energie či elegantní vzhled. Včetně toho má klimatizace široký provozní rozsah v rozmezí od -10 až do 46 stupňů Celsia při chlazení a -15 až 20 stupni Celsia při vytápění. Navíc můžete klimatizaci ovládat i na dálku. Díky inovativním funkcím, jako je 3D průtok vzduchu či noční režim, vám Daikin zajistí čistý vzduch ve dne i v noci.

triosolution1 / Pixabay