Pořiďte svému domu nový oděv

Abdecoral / Pixabay

Fasáda vašeho domu vypadá už omšele. Je celá opršená a navíc se vám ani nelíbí její barva? Rádi byste vylepšili vzhled vašeho domu, ale s malbou fasád nemáte žádné zkušenosti? Firma Hanker Bohemia s. r. o. zrenovuje vaši fasádu, postará se o veškeré malby a dokonce vám i vytapetuje.

Kdo je Hanker Bohemia?

Jedná se o společnost, která vznikla již v roce 1990. Na trhu tak působí již dlouhé čtvrt století, tedy 25 let. V současné době společnost zaměstnává 15 malířů-natěračů. Všichni zaměstnanci Hanker Bohemia mají ve svém oboru bohaté zkušenosti, díky kterým vám pomohou jak s rekonstrukcí objektů, tak i s novými stavbami. Firma se zaměřuje na povrchové úpravy staveb, jako jsou malířské a natěračské práce. Mimo povrchové úpravy a malířství poskytuje společnost služby i ve stavebnictví. V neposlední řadě si můžete od společnosti pronajmout lešení.

Proč volit Hanker?

Společnost Hanker Bohemia s. r. o. má ve svém oboru dlouholeté zkušenosti. Dokáže vám tak při realizaci vašich zakázek poskytnout kvalifikovanou pomoc. Předností společnosti jsou také spolehlivý zaměstnanci s dlouholetou praxí a vybavení technikou potřebnou k realizaci zakázek po celé České republice (moderní výšková technika, pomůcky a prostředky k dalšímu zefektivnění prováděných prací). Společnost klade důraz hlavně na kvalitu a na seriózní jednání se zákazníky i s obchodními partnery. Jejím hlavním cílem je docílit spokojenosti zákazníka a splnit veškerá jeho přání.

Tip na článek  Ochutnejte Itálii v Praze: Máme pro vás tip na luxusní italskou restauraci

Kde společnost působí?

Malíři Tábor působí převážně v jihočeském, západočeském a také středočeském kraji. Včetně toho poskytují svoje služby i pro oblast hlavního města Prahy. Firma (malíři a natěrači Tábor) se pohybuje nejen v soukromém sektoru, ale také v bankovním, průmyslovém či státním sektoru. V průběhu své činnosti se již několikrát podílela i na obnově historických památek.