Plovoucí podlahy

Pěkná podlaha je často dominantou místnosti. Pokud rekonstruujete nebo stavíte, měli byste při výběru podlahové krytiny navštívit web společnosti Hp Parket CZ. Naleznete zde nejen široký sortiment podlahových krytin, ale také poradenství od zkušených profesionálů v tomto oboru.

Výběr podlahových krytin je dnes velmi široký – dřevěné podlahy, dřevěné a laminátové plovoucí podlahy, parkety a spousta dalšího. Firma Hp Parket CZ vyrábí a zároveň montuje tyto druhy podlahových krytin již řadu let. Společnost existuje na našem trhu již od roku 2001 a většinu své produkce vyváží do zemí EU.

Mezi jednoznačně nejvyhledávanější podlahovou krytinou řadíme plovoucí podlahu. Plovoucí podlahy patří již totiž řadu let mezi stálice na našem malém trhu. Plovoucí podlaha je druh podlahy pevně spojené se spodní pokládkovou vrstvou. Spojování se prování pomocí lamel nebo lepením v drážkách. Plovoucí podlaha je špičkovou volbou pro ty, kteří potřebují, aby podlaha vypadala stále stejně dobře. Plovoucí podlahy snesou vysokou zátěž a dobře se udržují.

Podlahy od Hp parket jsou vhodné jak do ložnic, obývacích pokojů, kuchyní, ale také například do restaurací. Mezi výhody plovoucí podlahy lze zařadit jednoduchou údržbu, snadnou pokládku a podobu jako skutečné dřevěné, nízká pořizovací cena. Asi největší nevýhodou laminátové podlahy je jistě vyšší hlučnost a je studenější na dotek. Chcete-li do vašeho domova přirozenou krásu, pořiďte si dřevěnou podlaha od Hp parket. Celkově zútulní Váš  domov a navodí u vás atmosféru přírody.

Dřevěné podlahy patří rovněž mezi vyhledávané. Vyznačují se přírodním hřejivým vzhledem. Každá podlaha má logicky i své nevýhody. U dřevené podlahy to je zejména náchylnost na škrábance a na nadměrnou vlhkost (například rozlitý kýbl s vodou) a též na kolísavé teploty v místnosti. Všeobecně by se dalo říci, že dřevěné podlahy patří spíše i přes svůj luxusní vzhled do méně namáhaných místností, protože dřevo není tolik odolné ve srovnání s laminátovými podlahami. Naproti tomu ale dřevěné podlahy mají vynikající izolaci – tepelnou i zvukovou.

A pamatujte, že podlaha plní v každém interiéru nejen praktickou, ale zejména i estetickou úlohu. Je těžké se rozhodnout – vybrat tu správnou podlahu do domu či bytu, jelikož podlahové krytiny tvoří dekorativní složku každé domácnosti.U společnosti Hp parket si můžete zakoupit exkluzivní podlahy z exotických dřevin, které často pocházejí z Afriky, Asie nebo Ameriky.

Abyste nemuseli nakupovat zajíce v pytli, otevřela firma Hp Parket CZ vzorkovnou prodejnu v Praze. Zde se můžete podívat na prakticky kompletní sortiment podlahových krytin. Důležité je také zmínit, že všechny materiály jsou testovány dle nejpřísnějších Evropských norem. Tato kvalita je podepřena i nadstandardní zárukou 10 let.

V sortimentu firmy HP parket najdete zejména plovoucí podlahy, dřevěné podlahy, masivní podlahy, laminátové podlahy, parkety, dýhové podlahy, exteriérové a kartáčové podlahy, lišty k podlahám, doplňkový materiál, dubové podlahy. Sortiment doplňuje program pro obložení schodů a samozřejmě profesionální poradenství.