HONDL GLOBAL SERVICES : Profesionální úklid, ostraha i perfektně zajištěná Temporary Help

jarmoluk / Pixabay

Společnost HONDL GLOBAL SERVICES zahájila svou činnost v roce 1999. Dynamicky se rozvíjející společnost, zaměřující svou činnost zejména na úklid komerčních i soukromých prostor, ostrahu objektů a zajištění Temporary Help managementu, v současné době poskytuje služby více než 620 aktivním klientům. Za dobu svého působení nasbírala řadu zkušeností, které následně přetavila v profesionální služby, jež mohou usnadnit život i vám.

Profesionální úklid komerčních i soukromých prostor

Společnost zajišťuje profesionální úklidové služby, které lze objednat v souvislosti s komerčními prostorami, kancelářemi, soukromými byty, ale i dalšími objekty. Pro úklid jsou používány kvalitní úklidové prostředky, ale i moderní postupy, jež mají za cíl vyšperkovat daný prostor k naprosté dokonalosti. Úklid je možno objednat jednorázově, ale i opakovaně. V rámci pravidelného denního úklidu společnost zajišťuje i hygienický a desinfekční servis.

Spolehlivá ochrana majetku i osob
Mezi další služby, jež společnost HONDL GLOBAL SERVICES nabízí, patří také ostraha objektů. Ať už potřebujete ochránit svůj majetek, či zdraví a životy svých nejbližších, neváhejte oslovit společnost HONDL GLOBAL SERVICES. Dle domluvy a konkrétních požadavků zákazníka pro vás připraví komplexní systém zabezpečení, jež zahrnuje nejen fyzickou ostrahu, ale také instalací kamerového systému, EZS a on-line obchůzkového systému.

Tip na článek  Ušetřete náklady na vytápění se zateplením střechy

Temporary Help jako součást krizového managementu
Pokud vedete firmu či společnost a polovina pracovníků vám z nenadání onemocní, neriskujte nabíráním nespolehlivých brigádníků, raději vsaďte na Temporary Help od společnosti HONDL GLOBAL SERVICES, která vám dodá kvalifikovanou pracovní sílu, jež pomůže s objemnější zakázkou i složitějším úkolem, který byste sami zvládli pouze stěží.