Kupte si robota Spykee Spy Wi-Fi 

Jestli uvažujete o hračce ke svým narozeninám, a přitom už dávno máte občanku, co zkusit třeba robota? Ano takového robota po kterém jste vždy jako malí toužili, jen se ještě nevyráběli.

Robot Spykee Spy Wi-Fi není jen obyčejný robot, který v sobě má MP3 přehrávač, ale on je to navíc ještě opravdoví špionážní robot a to se vším všudy. Je vybaven fotoaparátem, který umí nahrávat i video. Samozřejmě má i mikrofón a reproduktory. To kdyby vás náhodou už nebavilo oběť sledovat a rozhodli jste se jí vyděsit například zvukem střelby z kulometu. Ten současná verze nemá, takže se musíte spokojit jen s tím zvukem. Aby se robot dostal tam, kam potřebuje, je vybaven pásy. Každý z nich je ovládán samostatným motorem.  Popřípadě jej lze nastavit do stand-by módu, kdy je aktivní jen čidlo pohybu. V tomto případě může robot v podstatě posloužit jako hlídač a zaznamenávat vše co se děje kolem něj.

Ovládat robota můžete pomocí lokálního připojení anebo Wi-Fi. Software přidaný k robotovi umožňuje i propojení s počítačem odkudkoliv na světě. Robot nemusí sloužit jen jako špion, či ochránce majetku. Dá se použít i jako pomocník pro lenivé programátory. Když vás zavolá šéf a vy jste ještě v posteli, přijede k vám a může posloužit jako VoIP telefon. Popřípadě z něj samozřejmě jdou nahrávat vzkazy, které dále předá.

Tip na článek  Jak na reklamu buducnosti? Jděte na ni od lesa!

Pokud robotovi dochází šťáva není problém, sám dojede do dobíjecí základny, kam se naviguje pomocí infračerveného senzoru. O svoji energii se postará. Není přece malé dítě. Je to robot.

Asi nejlepší na Robot Spykee Spy Wi-Fi je, že se vlastně nejedná čistě o robota, ale o stavebnici. V podstatě si můžete z něj udělat lunární vozítko, anebo škorpióna!