Car Convertible Vehicle  - Ray_Shrewsberry / Pixabay

Víme, podle čeho poznat kvalitní výkup vozidel

Máte doma rodinný či firemní vůz, jehož provoz se vám zkrátka a dobře už nevyplatí? Poradíme vám, jak se ho zbavit, aniž byste museli ztrácet čas návštěvou autobazaru nebo vystavovat inzerát na nejrůznějších internetových platformách.

Mnoho společností má totiž pod palcem likvidace vozidel za hotovost. Jednoduše přijedou, předají vám peníze a odjedou i s vaší ojetinou. A jak vybrat toho správného poskytovatele?

Chtějte odtah zdarma

Není výjimkou, že firma sice přijede a dá vám na vaše auto velmi dobrou cenu, ovšem vzápětí si od vyplacené částky odečte i poměrně vysoké náklady na odvoz. O tom, že bývají často přemrštěné, se asi zmiňovat nemusíme. Skuteční profesionálové berou vše na sebe. Z předem domluvené ceny za výkup vozidla vám tedy už nebudou odečítat vůbec nic.

Vykoupit by měli cokoliv…

I zcela nepojízdný autovrak nebo firemní vozidlo s velkým množstvím najetých kilometrů. Pokud tomu tak není, pak se o skutečné profíky zcela jednoznačně nejedná. I to nejojetější auto má totiž na dnešním trhu svou cenu. To si pamatujte.

Ať už bydlíte kdekoliv

Vždy poptávejte firmu, která má nasmlouvány profesionální týmy po celé ČR. Nedozvíte se tak na poslední chvíli, že právě vaše vesnice je pro výjezdovou posádku příliš daleko apod. Jde také o jistou známku profesionality. Protože když výkup vozidel za hotové, tak kdekoliv.

Tip na článek  Na balení a kompletace výrobků a zboží oslovte profesionály z Probal Kladno

Rychlý dojezd a peníze v hotovosti

Jak dlouhá by měla být lhůta, během níž k vám firma dorazí? Myslíme si, že 24 hodin (v případě, že poptávka proběhla během všedních dní). Víc určitě není třeba. Chtějte také znát přibližnou výkupní cenu vozidla předem. Finální vyhodnocení samozřejmě vždy probíhá až na místě po kompletní prohlídce vozu. A peníze vám budou vždy vyplaceny v hotovosti.

Přesně takhle vypadá i likvidace auta v Praze či po celé ČR v podání firmy Zahotove.cz. Zadejte poptávku a uvidíte sami, jak snadné to je. Do 24 hodin zjistíte, kolik za své ojeté vozidlo dostanete. Bez háčků a kliček.