Break Players Floorball Sport  - RaphiD / Pixabay

Sportovní oblečení adoruje kvalitu – vsaďte na ni i vy

Nezáleží na tom, zda patříte do poloprofesionálního hráčského týmu, nebo ze sebe chcete vydat to nejlepší „jen“ při zábavě s přáteli. V obou případech vám udělá dobré sportovní oblečení neocenitelnou službu. Nemusíte ho totiž nikde upravovat ani popotahovat a rozhodně vám nijak nebrání v pohybu. A o to přece při tom pravém herním zážitku jde.

Dnes se podíváme zejména na florbal, oblíbený zejména u pánské části populace. Ale aby dámy nepřišly zkrátka, poradíme jim nádavkem i s výběrem legín.

Vybavení na florbal je hlavně o bezpečnosti

Zaměřme se teď na brankáře. Právě on totiž potřebuje dobře padnoucí ochranu před rychle letícím míčkem nejvíce – a to zejména v oblasti kolen. Ovšem nesmí mu nijak ubírat na jeho flexibilitě, což bývá u ochranných setů často problém – více vrstev materiálu totiž leckdy pohyb opravdu nepříjemně omezuje.

Skvělým řešením jsou proto profesionální florbalové brankářské chrániče. Sednou vám jako ulité – doslova se stanou vaší druhou kůží. Takže i když je florbal tvrdá hra, vás to nijak trápit nemusí. Díky použití moderních technologií a preciznímu zpracování do posledního detailu účinně tlumí všechny nárazy, ovšem při stále velmi nízké váze. Jejich hmotnost vás tedy nebude nijak obtěžovat. A co si pořídit? Chrániče na kolena jsou základem, ale nezapomeňte ani na slabiny, krk, lokty či obličej.

Tip na článek  Hledáte tip na to, kde zakoupit špičkové jádrové vrtáky?

Oblečení, které vám dodá chuť do sportu

Florbal vám nic neříká, ale s chutí se protáhnete při józe, tai-chi nebo třeba pilates? Pak se vám určitě budou hodit dobře padnoucí legíny. Značka Jadberg na ně používá jen ty nejlepší plně funkční materiály. Těšit se tak můžete na kombinaci elastanu, částečně recyklovaných materiálů a dalších vychytávek. Samozřejmostí jsou i ploché švy pro maximální komfort při nošení. A barvu si můžete vybrat podle své aktuální nálady – nabídka je velmi široká. Namotivujte se k pohybu třeba i ve špatném počasí za pomoci těch správných barev a vzorů.

A kde si dámské sportovní legíny vybrat? Přímo na e-shopu Jadberg.eu.