Rezidence Vilapark Klamovka je bydlení nové generace. Město i příroda na dosah

Mezi hlavní atributy kvalitního bydlení většinou řadíme dostupnost služeb, možnosti pro sport, relaxaci i kulturní vyžití a také příjemné prostředí na dosah zeleně. To vše vám nabídne právě nová rezidenční čtvrť Vilapark Klamovka. Můžete zde bydlet v prostředí zeleně, ale zároveň máte na dosah veškeré výhody města. Moderní byty nabídnou krásný výhled na Prahu nebo do klidné zahrady.

Okolí toho nabízí hodně

Celkově je zde 117 bytů, které jsou připraveny na nové majitele. Tyto byty jsou situovány u bývalého zámeckého parku Klamovka a dokáží pokrýt potřeby mnoha zájemců. Bydlení v rezidenci Klamovka osloví jak jednotlivce, tak páry, ale rovněž rodiny s dětmi. Atraktivní adresa je pak příjemným bonusem. K dispozici jsou u jednotlivých bytů také:

  • Balkony
  • Lodžie

Tyto architektonické prvky propojují byty s okolím, ale zároveň členitá architektura zvyšuje míru soukromí. Přilehlý park Klamovka je skvělou možností pro sportovní aktivity i relaxaci po náročném dni. Výhodou je blízkost restaurací a obchodů i možností kulturního vyžití. Za několik minut také můžete být na smíchovském Andělu, což je zase další z plusových bodů.

Tip na článek  Moderní materiály, které by ve vaší ložnici rozhodně neměly chybět

Na této adrese to tedy nebudete mít nikdy daleko za odpočinkem ani za městským životem. Záleží jen na vás, co vám právě bude vyhovovat. Bydlení také nabízí zajímavé výhledy, kdy každý osloví někoho jiného. Byty v sekci A na severní hranici pozemku poskytnou výhled na město. Prodej bytů na Praze 5 pak nabídne i byty v sekci B, které jsou na jižní hraně pozemku a je zde výhled do klidné zahrady.

Bydlet znamená žít

Pokud se rozhodnete pro bydlení v dobré lokalitě, automaticky máte vyšší životní standard. Dobrá adresa je jednoznačný přínos pro aktivní životní styl, který lze dnes provozovat v každém věku. Dobré bydlení znamená možnost užívat si života plnými doušky, a k tomu také prostředí rezidence Vilapark Klamovka přímo vybízí.